ΚΥΠΡΟΣ: Αφησε τα παιδιά της στο έλεος του Θεού για να βρει δουλειά στη Λάρνακα

ΚΥΠΡΟΣ: Αφησε τα παιδιά της στο έλεος του Θεού για να βρει δουλειά στη Λάρνακα

Εγκατάλειψε τα τέσσερα παιδιά της χωρίς να δώσει σημεία ζωής εδώ και μέρες!

Αντιμέτωποι με μια ιδιαίτερη περίπτωση είναι το Γραφείο Ευημερίας στη Λάρνακα. Όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενα δημοσιεύματα μας, μάνα από την Επαρχία Αμμοχώστου εγκατάλειψε τα τέσσερα παιδιά της ηλικίας 7, 10, 11 και 13 ετών.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τη δύσκολη αυτή οικογενειακή υπόθεση, ανέλαβε το Γραφείο Ευημερίας της Λάρνακας κάνοντας προσπάθειες, ώστε τα παιδιά να τύχουν της απαραίτητης φροντίδας μέχρι να επιστρέψει ο πατέρας τους από το εξωτερικό.

Η μητέρα όπως πληροφορηθήκαμε, είχε τηλεφωνική επικοινωνία με λειτουργούς του Γραφείου Ευημερίας, όχι όμως και με τα παιδιά της.

Η ιδία φαίνεται να διαμένει σε σπίτι κοινότητας στη Λάρνακα, ενώ οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως η ιδία έχει ακόμη ένα παΐδι από προηγούμενο γάμο που κατοικεί στη Λάρνακα.

Επίσης μας αναφέρθηκε πως η ιδία αναζήτησε να βρει δουλειά στη Λάρνακα αφήνοντας όμως πίσω της τα τέσσερα αγγελούδια της.

Η μητέρα είναι περίπου 50 ετών με καταγωγή από την Ρουμάνια, ενώ ο πατέρας είναι Κύπριος. Άξιο αναφοράς είναι πως τα μέλη της οικογένεια ήταν λήπτες δημόσιου βοηθήματος τα τελευταία χρόνια.

Τα παιδιά μέχρι και σήμερα είναι στα χέρια οικογενειακού προσώπου του πατέρα. 

Διαβάστε ακόμη: 

ΚΥΠΡΟΣ: Άφαντη η μάνα – «Παπά έλα και η μάμα μας έφυγε που σπίτι»

ΚΥΠΡΟΣ : Άφησε τα τέσσερα παιδιά της στο έλεος του Θεού και εξαφανίστηκε

 

 

Ιωάννα Μάντζιηπα

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Νέα επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους προς το Ισραήλ - Προηγήθηκε αεροπορική επιδρομή στο Ιράν - Σχόλια από Ρωσία και Κίνα

LIVE: Νέα επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους προς το Ισραήλ - Προηγήθηκε αεροπορική επιδρομή στο Ιράν - Σχόλια από Ρωσία και Κίνα

Εκρήξεις σημειώνονται στην Τεχεράνη τις πρωινές ώρες της Τρίτης μετά από εκατέρωθεν πλήγματα με το Ισραήλ το βράδυ της Δευτέρας. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.  

BEST OF TOTHEMAONLINE