ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ-Συγκλονιστική μαρτυρία 30χρονης: «Συγχώρεσε την μάνα μας που τον μαχαίρωσε από την πρώτη στιγμή»

ΛΕΥΚΩΣΙΑ-Συγκλονιστική μαρτυρία 30χρονης: «Συγχώρεσε την μάνα μας που τον μαχαίρωσε από την πρώτη στιγμή»

Η υπόθεση στο Καϊμακλί με τους ισχυρισμούς 16χρονης ότι κακοποιήθηκε σεξουαλικά από 25χρονο, που έφερε στο φως της δημοσιότητας το ThemaOnline, αναδεικνύει και την αδυναμία της Πολιτείας να στηρίξει οικογένειες με προβλήματα.

Του Φάνη Μακρίδη

Η αδερφή του 25χρονου υπόπτου που τελεί υπό κράτηση, μίλησε στην ιστοσελίδα μας κι ανάμεσα σε άλλα αποτύπωσε και την κατάσταση που βίωνε η οικογένειά της για χρόνια. Η μάνα της λόγω προβλήματος του συζύγου της με το αλκοόλ σήκωνε πολύ βάρος, καθώς είχε να μεγαλώσει τέσσερα παιδιά, τα δυο εκ των οποίων με ειδικές ανάγκες.

Μάλιστα, η 30χρονη Μ., αδερφή του 25χρονου Π.Γ. ο οποίος είναι υπό κράτηση, μας ανέφερε ότι η Πολιτεία όλα αυτά τα χρόνια τους στήριζε με ένα οικονομικό βοήθημα και κανέναν άλλο τρόπο…

Τα λόγια που χρησιμοποίησε είναι ενδεικτικά:  «Είναι αλήθεια ότι είμαστε μια οικογένεια που αντιμετώπισε πολλά προβλήματα. Δεν έμαθα να κρύβομαι, αλλά να λέω την αλήθεια όταν πρέπει. Στα δύσκολα, προσπαθούσαμε να είμαστε ενωμένοι. Ζήσαμε πολλές δυσκολίες. Ο πατέρας μου είχε πρόβλημα με το αλκοόλ. Προσπαθούσε να είναι πάντα κοντά μας, ακόμα και μετά τον χωρισμό του με την μητέρα μου. Τώρα έχει μπει σε πρόγραμμα για να αντιμετωπίσει την εξάρτηση του και τα καταφέρνει… Έχουμε ακόμη δυο αδέρφια με ειδικές ανάγκες που ήθελαν φροντίδα συνεχώς. Η μάνα μου σήκωσε πολύ βάρος με τέσσερα παιδιά. Πριν από τρία χρόνια, σε έναν τσακωμό με τον αδερφό μου που σήμερα κατηγορείται, τον τραυμάτισε με μαχαίρι. Ο αδερφός μου ήθελε να δανειστεί το αυτοκίνητο, τσακώθηκαν και η μητέρα μου ξέφυγε. Ο αδερφός μου την συγχώρεσε αμέσως. Κι αυτό λέει πολλά για τον χαρακτήρα του. Αλλά η μητέρα μου έκανε έξι μήνες φυλακή κι έπρεπε εγώ να σηκώσω το βάρος. Ήμουν 27χρονών τότε…».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

ΚΑΪΜΑΚΛΙ-Αδερφή 25χρονου: «Δεν κακοποίησε σεξουαλικά τη 16χρονη, ούτε έδειξε κάτι τέτοιο η εξέταση»

41χρονη από Καϊμακλί: «Φιλοξένησα τον 25χρονο για 1,5 έτος, τα έφτιαξε με την 16χρονη κόρη μου και προκάλεσε τραυματισμό στον άνδρα μου»

ΚΑΪΜΑΚΛΙ: Ο 25χρονος καταγγέλλεται ότι εξωθούσε 16χρονη σε προώθηση ναρκωτικών!

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεισαν ηλικιωμένη ότι χρειάζεται χειρουργική επέμβαση ο εγγονός της - Πέρασαν από το σπίτι της και πήραν τα χρήματα

Μεγάλη Πέμπτη: Οι καμπάνες χτυπούν πένθιμα σε κάθε Ορθόδοξη Εκκλησία για την Σταύρωση του Θεανθρώπου

Κάτι ψήθηκε στο «Τ»: Η κα Ανδρούλα μας μαθαίνει τα μυστικά της φλαούνας – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Η Χρύσω Λέφου αποκαλύπτει στο «Τ» πως να βάψεις τα πιο όμορφα αυγά - Το έθιμο, οι εκδοχές και οι συμβολισμοί

Να νηστεύουμε το φαγητό μας ή την σκέψη μας; Θεολόγος εξηγεί στο «Τ» - «Δεν πρέπει να τρώμε ο ένας τον άλλο»



Στον Λίβανο ο ΠτΔ και η Φον ντερ Λάιεν για τη διαχείριση του μεταναστευτικού

Στον Λίβανο ο ΠτΔ και η Φον ντερ Λάιεν για τη διαχείριση του μεταναστευτικού

Στον Λίβανο μεταβαίνει την Πέμπτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, με την Πρόεδρο της ΕΥρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν, προκειμένου να συζητήσουν τρόπους παροχής πολιτικής και οικονομικής στήριξης στη χώρα από την ΕΕ και την αποτελεσματική διαχείριση του μεταναστευτικού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top