Τηλεφωνική επικοινωνία Αναστασιάδη – Τζο Μπάιντεν

Τηλεφωνική επικοινωνία Αναστασιάδη – Τζο Μπάιντεν

Ο Αμερικανός Αντιπρόεδρος ενημέρωσε τηλεφωνικώς τον ΠτΔ για τις επαφές του στην Άγκυρα

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αμερικανό Αντιπρόεδρο Τζο Μπάιντεν, η οποία διήρκεσε μισή περίπου ώρα, είχε το απόγευμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Βίκτωρας Παπαδόπουλος είπε ότι ο κ. Μπάιντεν ενημέρωσε τον Πρόεδρο Αναστασιάδη για τις επαφές που είχε κατά την επίσκεψη του στην Άγκυρα και για τις συζητήσεις που έκανε με την τουρκική κυβέρνηση για το Κυπριακό.

Ο κ. Παπαδόπουλος ανέφερε, επίσης, ότι ο Αμερικανός Αντιπρόεδρος διεμήνυσε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ότι οι ΗΠΑ και ο ίδιος προσωπικά είναι στη διάθεση της Κύπρου για οτιδήποτε χρειαστεί στις προσπάθειες που καταβάλλονται για την επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θανατηφόρο στη Λευκωσία: Συνελήφθη ο 35 χρόνος οδηγός του οχήματος που παρέσυρε την 87χρονη Ιφιγένεια

Θανατηφόρο στη Λευκωσία: Συνελήφθη ο 35 χρόνος οδηγός του οχήματος που παρέσυρε την 87χρονη Ιφιγένεια

Στη σύλληψη του 35χρονου οδηγού του οχημάτος που παρέσυρε την 87χρονη Ιφιγένεια Κρασιά προχώρησε η Αστυνομία.

BEST OF TOTHEMAONLINE