Πάφος: Ήταν σκυφτός και έκοβε χόρτα από την αυλή του όταν του επιτέθηκαν

Πάφος: Ήταν σκυφτός και έκοβε χόρτα από την αυλή του όταν του επιτέθηκαν

Συνελήφθησαν την Παρασκευή, (29/1) με δικαστικά εντάλματα και τέθηκαν υπό κράτηση 51χρονος και 16χρονος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης και παράνομης κατοχής επιθετικών όπλων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία , καταγγέλθηκε από κάτοικο Κισσόνεργας στον αστυνομικό σταθμό Παναγιάς ότι ενώ βρισκόταν στις 16:00 το απόγευμα στην είσοδο της κατοικίας του και καθάριζε χόρτα στην αυλή του, δέχθηκε επίθεση από δύο πρόσωπα με αποτέλεσμα να του φέρουν δύο κτυπήματα στο κεφάλι και στα διάφορα μέρη του σώματος του.

Ο παραπονούμενος μεταφέρθηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου όπου ο επί καθήκοντι ιατρός διέγνωσε πως αυτός έφερε εκχυμώσεις στο δεξί ζυγωματικό, στο δεξί του καρπό καθώς εκδορές και μώλωπες στο κεφάλι.

Ακολούθως κρατήθηκε για νοσηλεία στο χειρουργικό θάλαμο του Νοσοκομείο Πάφου.

Μέλη του αστυνομικού σταθμού Πέγειας μετέβησαν στην σκηνή και ακολούθως προχώρησαν στην σύλληψη των δύο προσώπων.


Ο Αστυνομικός Σταθμός Πέγειας διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επίσκεψη του Ινδού Πρωθυπουργού - Πότε καταφθάνει - Ως συμμαχία κατά Τουρκίας βλέπει ο τουρκικός Τύπος την επίσκεψη Μόντι

Επίσκεψη του Ινδού Πρωθυπουργού - Πότε καταφθάνει - Ως συμμαχία κατά Τουρκίας βλέπει ο τουρκικός Τύπος την επίσκεψη Μόντι

Ως συμμαχία κατά της Τουρκίας βλέπει ο τουρκικός Τύπος την επίσκεψη του Ινδού Πρωθυπουργού Ναρέντρα Μόντι στην Κυπριακή Δημοκρατία, ενώ αναφέρει ότι αυτή η επίσκεψη έχει τη δυνατότητα να ενισχύσει τις σχέσεις ΕΕ-Ινδίας, καθώς η Κυπριακή Δημοκρατία θα αναλάβει την προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης το πρώτο εξάμηνο του 2026».

BEST OF TOTHEMAONLINE