Σοκαριστικό βίντεο: Αρκούδα σε κλουβί τρώει το χέρι μεθυσμένου που ήθελε να τη χαϊδέψει

Σοκαριστικό βίντεο: Αρκούδα σε κλουβί τρώει το χέρι μεθυσμένου που ήθελε να τη χαϊδέψει

Ενα σοκαριστικό βίντεο αποτυπώνει τη στιγμή που ένας μεθυσμένος άνδρας στη Ρωσία χάνει το χέρι του από μια αρκούδα σε κλουβί.

Ο άνδρας δεν άκουσε τους φίλους του που του φώναζαν «ηλίθιε, μην το κάνεις» και πλησίασε το τεράστιο φυλακισμένο ζώο για να το χαϊδέψει.

Η αρκούδα αντέδρασε δαγκώνοντας με δύναμη το χέρι του μεθυσμένου ο οποίος ουρλιάζει από τους πόνους. Το περιστατικό συνέβη στο Μουρμάνσκ, το βορειοδυτικό άκρο της Ρωσίας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φονική πυρκαγιά: Στα χέρια Χριστοδουλίδη οι εκθέσεις - Στη δημοσιότητα το συντομότερο

Φονική πυρκαγιά: Στα χέρια Χριστοδουλίδη οι εκθέσεις - Στη δημοσιότητα το συντομότερο

Επιδόθηκαν αργά την Παρασκευή οι εκθέσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του Τμήματος Δασών, της Πολιτικής Άμυνας και της Αστυνομίας, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, σε σχέση με τις φονικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου.