Παντρεύεται o Nίκκι Παπαβασιλείου; Τι αποκαλύπτει η σύντροφός του Κύπριου προπονητή Βάσω Γουλιελμάκη

Παντρεύεται o Nίκκι Παπαβασιλείου; Τι αποκαλύπτει η σύντροφός του Κύπριου προπονητή Βάσω Γουλιελμάκη

Την καλύτερη περίοδο της ζωής της φαίνεται πως διανύει η Βάσω Γουλιελμάκη, αφού τα τέσσερα τελευταία χρόνια ζει τον απόλυτο έρωτα με τον Κύπριο προπονητή και παλιό άσσο των γηπέδων Νικόδημο Παπαβασιλείου.

Η ηθοποιός είναι ζευγάρι με τον πρώην ποδοσφαιριστή και νυν προπονητή της Σλόβαν Μπρατισλάβας, Νίκκι Παπαβασιλείου.

Άραγε το ζευγάρι σκέπτεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας; Η Βάσω μιλώντας στο «Weekend», (ένθετο της εφημερίδας «Αγορά») είπε: «Περνάω καλά, είμαι ερωτευμένη. Είμαστε τέσσερα χρόνια μαζί, όμως δεν σκεφτόμαστε το γάμο».

Παντρεύεται γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός; Τι απαντά η ίδια!

 Η ηθοποιός έχει ήδη έναν γάμο στο ενεργητικό της με τον επίσης ηθοποιός Σωκράτη Αλαφούζο, από τον οποίο απέκτησε και την κόρη της, Μαρίλια ενώ και ο Νίκκι έχει αποκτήσει από τον πρώτο του γάμο τρία παιδιά.

Το ζευγάρι έχει καταφέρει να βρει τις ισορροπίες του παρά την απόσταση που το χωρίζει, αφού ο Νίκκι δραστηριοποιείται επαγγελματικά στη Σλοβακία, ενώ η Βάσω ζει με το παιδί της στην Αθήνα.

Πάντως, ο προπονητής με την πρώτη ευκαιρία έρχεται στην Ελλάδα για να δει την αγαπημένη του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η επανεκκίνηση των συνομιλιών δεν μπορεί να μετατεθεί» - Πάει σε νέους προορισμούς στις ΗΠΑ για προσέλκυση επενδύσεων

ΠτΔ: «Η επανεκκίνηση των συνομιλιών δεν μπορεί να μετατεθεί» - Πάει σε νέους προορισμούς στις ΗΠΑ για προσέλκυση επενδύσεων

Την έντονη διαφωνία του με την εκτίμηση της Ειδικής Απεσταλμένης του ΟΗΕ για το Κυπριακό για χρονική μετάθεση της ουσιαστικής επανεκκίνησης των συνομιλιών μετά τον Ιούνιο, εκφράζει ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE