Όδος Νάξου Λευκωσία: Ζητά βοήθεια η αστυνομία για το τροχαίο με κλεμμένο mini bus!

Όδος Νάξου Λευκωσία: Ζητά βοήθεια η αστυνομία για το τροχαίο με κλεμμένο mini bus!

Μπήκε σε περιπέτειες το βράδυ του Σαββάτου, (30/1) παρέα στη Λευκωσία. Οδηγός μικρού κλοπιμαίου λεωφορείου συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο τους, ενώ κτύπησε άλλα τρία σταθμευμένα οχήματα.

Γύρω στις 11.50 το βράδυ του Σαββάτου, (30/1), μικρό λεωφορείο, το οποίο οδηγείτο από αγνώστων στοιχείων οδηγό, στην οδό Νάξου στη Λευκωσία, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 27χρονος, με συνοδηγό 28χρονο και συνεπιβάτες 25χρονη και 30χρονη.

Από τη σύγκρουση, το πρώτο όχημα παρεξέκλινε της πορείας του και προσέκρουσε σε τρία άλλα σταθμευμένα αυτοκίνητα.


Στη συνέχεια, ο οδηγός του μικρού λεωφορείου, εγκατέλειψε τη σκηνή προς άγνωστη κατεύθυνση.


Από το δυστύχημα, τραυματίστηκαν οι τέσσερις επιβαίνοντες του αυτοκινήτου, οι οποίοι επισκέφθηκαν ιδιωτική κλινική στη Λευκωσία και αφού έτυχαν των πρώτων βοηθειών απολύθηκαν, εκτός από την 30χρονη, η οποία παρέμεινε προληπτικά για νοσηλεία.  

Από περαιτέρω εξετάσεις που έγιναν, φαίνεται ότι το μικρό λεωφορείο, κλάπηκε από χώρο στάθμευσης στη Λευκωσία.


Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε αναφορικά με τις συνθήκες του δυστυχήματος, να επικοινωνήσει με την Τροχαία Λευκωσίας ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460.
Η Τροχαία Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οι έξι υποψήφιοι του ΑΚΕΛ για την επαρχία Λάρνακας- Ολοκληρώθηκε η Επαρχιακή Συνδιάσκεψη

Οι έξι υποψήφιοι του ΑΚΕΛ για την επαρχία Λάρνακας- Ολοκληρώθηκε η Επαρχιακή Συνδιάσκεψη

Η Επαρχιακή Εκλογική Συνδιάσκεψη του ΑΚΕΛ Λάρνακας που πραγματοποιήθηκε απόψε, εξέλεξε τους έξι υποψήφιους και υποψήφιες του ΑΚΕΛ-Αριστερά-Κοινωνική Συμμαχία, για την επαρχία, ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE