Πρώτη επίσκεψη Κύπριου ΥΠΑΜ στο Ηνωμένο Βασίλειο

Πρώτη επίσκεψη Κύπριου ΥΠΑΜ στο Ηνωμένο Βασίλειο

Ο Υπουργός Άμυνας, Χριστόφορος Φωκαΐδης, αναχωρεί αύριο Δευτέρα για το Λονδίνο, όπου θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη, ύστερα από πρόσκληση του Βρετανού ομολόγου του, Υπουργού Άμυνας, Michael Fallon.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, η επίσκεψη αποτελεί την πρώτη επίσημη επίσκεψη Υπουργού Άμυνας της Κυπριακής Δημοκρατίας στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο κ. Φωκαΐδης θα έχει ιδιαίτερη συνάντηση με τον ομόλογό του κ. Fallon, ενώ θα ακολουθήσουν διευρυμένες συνομιλίες μεταξύ αντιπροσωπειών των δύο Υπουργείων.

Ο Υπουργός Άμυνας θα έχει, επίσης, συνάντηση με την Υπουργό Ενόπλων Δυνάμεων Penny Mordaunt, ενώ θα επισκεφτεί το Διακλαδικό Στρατηγείο και στο Ναυτικό Κέντρο Επιχειρήσεων της Στρατιωτικής Βάσης στο Northwood.

Κατά την εκεί παρουσία του, ο κ. Φωκαϊδης θα συναντηθεί επίσης με τον Αρχιεπίσκοπο Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας κ. Γρηγόριο, καθώς και με εκπροσώπους της κυπριακής παροικίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εν αναμονή ανακοινώσεων από ΗΕ η Λευκωσία για νέα ημερομηνία καθόδου Ολγκίν στην Κύπρο

Εν αναμονή ανακοινώσεων από ΗΕ η Λευκωσία για νέα ημερομηνία καθόδου Ολγκίν στην Κύπρο

Από το Γραφείο του Προέδρου της Δημοκρατίας, σε επικοινωνία με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Ανχελα Ολγκίν, απαντήσαμε θετικά στην νέα ημερομηνία που αυτή έχει προτείνει για επίσκεψή της στην Κύπρο, αλλά ανακοινώσεις θα πρέπει να αναμένονται από τα ΗΕ, δήλωσε, την Πέμπτη, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE