ΥΓΕΙΑ

Αναστέλλουν τα απεργιακά μέτρα οι κυβερνητικοί ιατροί

Αναστέλλουν τα απεργιακά μέτρα οι κυβερνητικοί ιατροί

Η ΠΑ.ΣΥ.Κ.Ι. και ο κλάδος Ιατρών της ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ. αποφάσισαν την αναστολή των απεργιακών μέτρων μετά την αναστολή της συζήτησης του θέματος επέκτασης του ορίου αφυπηρέτησης στο 68ον έτος, στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής και την αναστολή προώθησης του στην Ολομέλεια της Βουλής.

Μετά από έντονο προβληματισμό, αναφέρει η ανακοίνωση, και ως ένδειξη καλής θέλησης, με μοναδικό γνώμονα το καλώς νοούμενο συμφέρον των ασθενών, “αναστέλλουμε στην παρούσα φάση τα μέτρα και καλούμε τους συναδέλφους αύριο 2 Φεβρουαρίου 2016 να προσέλθουν κανονικά στους χώρους εργασίας τους”.

Επιπλέον, εκφράζουν την πίστη ότι δεν θα βρεθούν στη δύσκολη θέση να επαναφέρουν τα δυναμικά μέτρα για το συγκεκριμένο θέμα.
“Οι Ιατροί του Δημοσίου, ενωμένοι θα επιδιώξουν συνάντηση με τους αρμοδίους φορείς, τα κόμματα και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ζητώντας άμεση επίλυση των πολλαπλών θεμάτων που ταλανίζουν τον τομέα της υγείας, τα οποία έχουν άμεση αντανάκλαση στην παροχή ποιοτικής φροντίδας υγείας προς τους ασθενείς, καθώς επίσης και αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας για τους επαγγελματίες υγείας”, αναφέρουν επίσης.

Τέλος, εκφράζουν ευχαριστίες προς όλους όσοι στηρίζουν τις προσπάθειες τους για τη μη επέκταση του ορίου συνταξιοδότησης στο 68 έτος, τον Υπουργό Υγείας, τα κόμματα και τους συναδέλφους καθώς και τους ασθενείς για την κατανόηση που επέδειξαν.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ανεβαίνει ξανά η θερμοκρασία... παρέα με τη σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Επιβραδύνεται η αύξηση της τιμής του καφέ στην ΕΕ – Τι ισχύει για την Κύπρο

Κύπρια επαγγελματίας Feng Shui μιλά στο «Τ»: Τα μυστικά για την καλή ενέργεια και εκείνοι που «αναγκάστηκαν» να αλλάξουν σπίτι

Πόσο κοστίζει μία νύχτα στο πιο πολυτελές ξενοδοχείο του κόσμου

Σοκ στην Ελλάδα από τον αιφνίδιο θάνατο 23χρονης - Ξύπνησε με δύσπνοια και κατέρρευσε

Προκαλεί ο Ερντογάν την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων: Ξεσηκωθήκαμε ενάντια στην εχθρική κατοχή



Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Όσο πλησιάζουμε στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, τα κόμματα βρίσκονται σε διάταξη μάχης για να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Με κινήσεις εντυπωσιασμού και δηλώσεις, οι ηγεσίες των κομμάτων τρέχουν στη μάχη των ευρωεκλογών έχοντας ως πρώτιστο μέλημα τους, τη συσπείρωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top