ΥΓΕΙΑ

Ικανοποίηση νοσηλευτών για την εγγραφή αιτημάτων στην Επιτροπή Εργασίας για συζήτηση

Ικανοποίηση νοσηλευτών για την εγγραφή αιτημάτων στην Επιτροπή Εργασίας για συζήτηση

Η Παγκύπρια Συντεχνία Νοσηλευτών (ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ) εκφράζει την ικανοποίησή της που τα πάγια αιτήματα για την αποπαγοποίηση των 189 μόνιμων διορισμών και τη μετατροπή των συμβολαίων των νοσηλευτών που έχουν συμπληρώσει 30 μήνες στην εργασία σε επ’ αορίστου, έχουν εγγραφεί σήμερα για συζήτηση στη Βουλή από την Κοινοβουλευτική Επιτροπή Εργασίας”.

Η ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ, με ανακοίνωσή της, “καλεί όλα τα πολιτικά κόμματα και όλους τους βουλευτές να υποστηρίξουν τα πιο πάνω ζητήματα που τέθηκαν ενώπιόν τους ώστε δυο από τα μεγαλύτερα και σοβαρότερα ζητήματα που αντιμετωπίζει ο Κλάδος των Νοσηλευτών, Μαιών και Επισκεπτριών Υγείας να τύχουν θετικής κατάληξης”.

Αναφέρει ότι “τους τελευταίους δυο μήνες το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ πραγματοποίησε συναντήσεις με όλα τα πολιτικά κόμματα, αρμόδια υπουργεία και φορείς τους οποίους ενημέρωσε για τα εργασιακά ζητήματα που πρέπει να επιλυθούν καθώς και για τις θέσεις της Συντεχνίας που αφορούν στην αυτονόμηση, το Γε.ΣΥ και τις μεταρρυθμίσεις στη Δημόσια Υπηρεσία”.

Η εγγραφή των δυο θεμάτων έγινε κατορθωτή μετά τη συνάντηση που είχε αντιπροσωπεία του Δ.Σ. με την Κοινοβουλευτική Επιτροπή Εργασίας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Γιατί απείλησε την Κύπρο η Χεζμπολάχ; - Το οπλοστάσιο, η πολεμική εμπειρία και το ενδεχόμενο «χτυπήματος»

«Φωτοβολταϊκά για όλους»: Καταγγελίες από πολίτες για «αδικαιολόγητες» επιπλέον χρεώσεις λόγω συμμετοχής στο Σχέδιο

Πήγε για κολύμπι το βράδυ και του βγήκε…«ξινό» - Εντόπισε πιστόλι στο βυθό της θάλασσας

Καλοκαιρινές διακοπές: Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι – Οι φετινοί δημοφιλέστεροι προορισμοί, ο λόγος επιλογής και οι τιμές

Πήγαν να τους συλλάβουν, έσπρωξαν τους αστυνομικούς και τράπηκαν σε φυγή - Χειροπέδες σε δύο ανήλικους για κλοπή τσάντας

Άνοιξε το πολυαναμενόμενο Goody’s Burger House στη Λευκωσία - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες



Απειλές Χεζμπολάχ: Σε εγρήγορση η Λευκωσία - «Η ΚΔ δεν πρόκειται να εμπλακεί σε πολεμικές συρράξεις»

Απειλές Χεζμπολάχ: Σε εγρήγορση η Λευκωσία - «Η ΚΔ δεν πρόκειται να εμπλακεί σε πολεμικές συρράξεις»

Έντονη ανησυχία προκάλεσαν οι απειλητικές δηλώσεις του επικεφαλής της Χεζμπολάχ του Λιβάνου Χασάν Νασράλα κατά της Κύπρου, με την Λευκωσία να βρίσκεται σε εγρήγορση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top