Συνελήφθη ο καταζητούμενος Στέφανος Παναρέτου στη Λεμεσό

Συνελήφθη ο καταζητούμενος Στέφανος Παναρέτου στη Λεμεσό

Μετά από επιχείρηση της Αστυνομίας των Βρετανικών Βάσεων συνελήφθη το μεσημέρι της Δευτέρας (01/02) ο καταζητούμενος Στέφανος Παναρέτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 25χρονος δεν έφερε αντίσταση στη σύλληψη του και άντρες των Βρετανικών Βάσεων του πέρασαν χειροπέδες γύρω στις 14:30

Στη συνέχεια και συγκεκριμένα στις 16:00 παραδόθηκε από την Αστυνομία των Βάσεων στην Αστυνομική διεύθυνση Λεμεσού όπου και θα παραμείνει υπό κράτηση

Η Αστυνομία καταζητούσε τον Στέφανο Παναρέτου από τις 18/1/16, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, παράνομης κατοχής και μεταφοράς πυροβόλου όπλου, επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης σε βάρος 34χρονου ιδιοκτήτη πρακτορείου στοιχημάτων στη Λεμεσό.

Ο ίδιος σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας αρνείται όποιαδήποτε ανάμιξη του στην υπόθεση

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Υπόθεση Θανάση: Έκπληξη για απόρριψη αιτήματος από ΓΕ ο δικηγόρος της οικογένειας - Ενδεχόμενο προσφυγής στο ΕΔΑΔ

Υπόθεση Θανάση: Έκπληξη για απόρριψη αιτήματος από ΓΕ ο δικηγόρος της οικογένειας - Ενδεχόμενο προσφυγής στο ΕΔΑΔ

Έκπληξη για την απόρριψη από τον Γενικό Εισαγγελέα του αιτήματος για διορισμό ανεξάρτητων ποινικών κατηγόρων στην υπόθεση Θανάση Νικολάου εξέφρασε στο ΚΥΠΕ ο δικηγόρος της οικογένειας Νίκος Κληρίδης, σημειώνοντας παράλληλα ότι θα συζητήσει με την οικογένεια το ενδεχόμενο προσφυγής στο ΕΔΑΔ. 

BEST OF TOTHEMAONLINE