Κομισιόν: Τα 3 δισ. ευρώ για την Τουρκία δεν θα μετρήσουν στο έλλειμμα

Κομισιόν: Τα 3 δισ. ευρώ για την Τουρκία δεν θα μετρήσουν στο έλλειμμα

Τα 3 δις ευρώ του προγράμματος της ΕΕ για τους πρόσφυγες στην Τουρκία, σύμφωνα με την Κομισιόν, δεν θα μετρήσουν στο έλλειμμα της διαδικασίας περί υπερβολικού ελλείμματος, στο πλαίσιο του συμφώνου σταθερότητας.

Αυτό ξεκαθάρισε ο εκπρόσωπος της Κομισιόν, Μ.Σχοινάς, απαντώντας σε ερώτηση κατά τη διάρκεια της καθημερινής ενημέρωσης των συντακτών στην Κομισιόν.

Ο ίδιος εκπρόσωπος εξήγησε ότι αυτό είναι γνωστό από την ημέρα της κατάρτισης αυτής της συμφωνίας στο επίπεδο των 28 της ΕΕ. Παρομοίως εξήγησε, παραπέμποντας σε παλαιότερη εξήγηση της Α.Μπράιντχαρτ ότι και το ίδιο το κόστος της διαχείρισης της κρίσης θα εξεταστεί σε περιπτωσιακή βάση και η Κομισιόν θα επιδείξει την απαραίτητη ευελιξία που προβλέπεται στο σύμφωνο σταθερότητας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σοβαρό τροχαίο: Στην εντατική 72χρονος οδηγός - Ανατράπηκε το όχημα του

Σοβαρό τροχαίο: Στην εντατική 72χρονος οδηγός - Ανατράπηκε το όχημα του

Σοβαρή οδική σύγκρουση σημειώθηκε γύρω στις 21:00 χθες βράδυ στη Πάφο.

BEST OF TOTHEMAONLINE