Ε/κ και Τ/κ «προκαλούν» ο ένας τον άλλον για την ειρήνη

Ε/κ και Τ/κ «προκαλούν» ο ένας τον άλλον για την ειρήνη

Εκστρατεία με τίτλο "Cyprus Peace Challenge" ξεκίνησαν Ε/κ και Τ/κ νέοι, στην οποία αναμένεται να συμμετάσχουν και οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων στην Κύπρο, γράφει σήμερα η εφημερίδα Μιλλιέτ.

Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα, νέοι και από τις δύο πλευρές εξηγούν γιατί επιθυμούν ειρήνη στην Κύπρο το 2016. Η αλυσίδα ξεκινά με μονόλεπτα φιλμάκια τα οποία δημοσιεύονται μέσω των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης. Την κίνηση αυτή ξεκίνησε στην τ/κ πλευρά το Κόμμα Κοινοτικής Δημοκρατίας (TDP) που στηρίζει τον Μουσταφά Ακιντζί και στην τ/κ πλευρά ο ΔΗΣΥ, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται και οι δύο ηγέτες να `προκαλέσουν` ο ένας τον άλλο με φιλμάκια, όπως γράφει η εφημερίδα.

"Ξεκινήσαμε αυτή την εκστρατεία λόγω της επιθυμίας μας για ειρήνη. Στόχος μας να κινητοποιήσουμε τους νέους για την ειρήνη", δήλωσε στη Μιλλιέτ ο Ρεντίφ Εκιντζί του TDP, προσθέτοντας ότι υπάρχει έντονο ενδιαφέρον και από τους Ε/κ και από τους Τ/κ νέους. "Αυτό το ενδιαφέρον θα διαλύσει τις προκαταλήψεις μεταξύ των δύο πλευρών λαμβάνοντας θετικά αποτελέσματα στα δημοψηφίσματα και θα ιδρύσουμε ένα μέλλον σταθερό που να οδηγεί στην ειρήνη", ανέφερε. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Αυτά είναι τα 75 έργα με προϋπολογισμό €230 εκατομμυρίων για την Πάφο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Αυτά είναι τα 75 έργα με προϋπολογισμό €230 εκατομμυρίων για την Πάφο

Σε περισσότερα από 75 έργα με προϋπολογισμό που υπερβαίνει τα 230 εκατομμύρια ευρώ για την Επαρχία Πάφου αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την ευρεία σύσκεψη με φορείς της Πάφου, της οποίας προήδρευσε στο πλαίσιο της περιοδείας του σε Δήμους και Κοινότητες της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE