Ξάφρισαν κατάστημα πώλησης αθλητικών ειδών στη Λεμεσό ν

Ξάφρισαν κατάστημα πώλησης αθλητικών ειδών στη Λεμεσό  ν

Άναυδοι έμεινα το πρωί της Δευτέρας, (1/2) υπάλληλοι σε κατάστημα πώλησης αθλητικών ειδών στη Λεμεσός. Διαπίστωσαν ότι το μαγαζί μπήκε στο στόχο διαρρηκτών.

Σύμφωνα με  δημοσιογραφικές πληροφορείς οι δράστες πέτυχαν το βράδυ είσοδο στο κατάστημα πώλησης αθλητικών ειδών , το οποίο βρίσκεται επί της λεωφόρου Μακαρίου και είναι υπό ανακαίνιση από το πατάρι.

Στο κατάστημα ήχησε το σύστημα συναγερμού, αλλά ο ιδιωτικός υπάλληλος που έφτασε αμέσως το βράδυ δεν αντιλήφθηκε οτιδήποτε.

Η διάρρηξη έγινε αντιληπτή την επόμενη ημέρα από τους υπαλλήλους  που μετέβησαν το πρωί στη δουλειά τους. Μέχρι στιγμής δεν έχει υπολογιστεί ακόμη η αξία των κλοπιμαίων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν ονειρεύτηκα να γίνω ΠτΔ- «Αυτή ήταν η πιο δύσκολη νύχτα της Προεδρίας μου»

VIDEO - Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν ονειρεύτηκα να γίνω ΠτΔ- «Αυτή ήταν η πιο δύσκολη νύχτα της Προεδρίας μου»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στην εκπομπή «Τετ α τετ» του Τάσου Τρύφωνος.

BEST OF TOTHEMAONLINE