Ξάφρισαν κατάστημα πώλησης αθλητικών ειδών στη Λεμεσό ν

Ξάφρισαν κατάστημα πώλησης αθλητικών ειδών στη Λεμεσό  ν

Άναυδοι έμεινα το πρωί της Δευτέρας, (1/2) υπάλληλοι σε κατάστημα πώλησης αθλητικών ειδών στη Λεμεσός. Διαπίστωσαν ότι το μαγαζί μπήκε στο στόχο διαρρηκτών.

Σύμφωνα με  δημοσιογραφικές πληροφορείς οι δράστες πέτυχαν το βράδυ είσοδο στο κατάστημα πώλησης αθλητικών ειδών , το οποίο βρίσκεται επί της λεωφόρου Μακαρίου και είναι υπό ανακαίνιση από το πατάρι.

Στο κατάστημα ήχησε το σύστημα συναγερμού, αλλά ο ιδιωτικός υπάλληλος που έφτασε αμέσως το βράδυ δεν αντιλήφθηκε οτιδήποτε.

Η διάρρηξη έγινε αντιληπτή την επόμενη ημέρα από τους υπαλλήλους  που μετέβησαν το πρωί στη δουλειά τους. Μέχρι στιγμής δεν έχει υπολογιστεί ακόμη η αξία των κλοπιμαίων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE