Γιώργος Λιλλήκας: Ανεύθυνος αυτός που διέρρευσε το έγγραφο στα ΜΜΕ

Γιώργος Λιλλήκας: Ανεύθυνος αυτός που διέρρευσε το έγγραφο στα ΜΜΕ

Άμεση ήταν η αντίδραση του Προέδρου της Συμμαχίας Πολιτών, Γιώργου Λιλλήκα μετά τη διαρροή εγγράφου για το κυπριακό σε δυο Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Μερικές ώρες μετά τη σύγκλιση του Εθνικού Συμβουλίου στο Προεδρικό Μέγαρο, τη Δευτέρα, (1/2), έγγραφο το οποίο έδωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στα μέλη, στο πλαίσιο της ενημέρωσης για την πορεία των διαπραγματεύσεων για το κυπριακό,  με την δέσμευση της μη διαρροής, το έγγραφο δημοσιοποιήθηκε σε δυο ΜΜΕ, γεγονός, το οποίο προκάλεσε την οργή του Προέδρου.

Μετά τη δημόσια τοποθέτηση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου επί τόπου, ήρθε μέσω του twitter η αντίδραση του Προέδρου της Συμμαχίας Πολιτών, Γιώργου Λιλλήκα.

Ο κύριος Λιλήκας χαρακτήρισε ανεύθυνο αυτόν που διέρρευσε το έγγραφο. Ανέφερε επίσης ότι «προφανώς δεν θέλει να γίνουν θεματικές συζητήσεις στο Εθνικό  Συμβούλιο»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χάος στη Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ κάνει επίθεση στον Λίβανο και το Ιράν στο Ισραήλ - Εκρήξεις και στο Άμπου Ντάμπι - Δείτε βίντεο

Χάος στη Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ κάνει επίθεση στον Λίβανο και το Ιράν στο Ισραήλ - Εκρήξεις και στο Άμπου Ντάμπι - Δείτε βίντεο

​Ρουκετοπόλεμος το βράδυ της Πέμπτης. Από τη μία το Ισραήλ βομβαρδίζει τον Λίβανο και από την άλλη το Ιράν ρίχνει πυραύλους με βομβίδια. Παράλληλα, σημειώθηκαν εκρήξεις και στο Άμπου Ντάμπι. Την Παρασκευή πάντως περιμένουμε ενισχύσεις στην αεράμυνα της Κύπρου από τη Βρετανία. Αναμένονται και οι φρεγάτες από Γαλλία και Ισπανία. Δείτε όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE