Γιώργος Λιλλήκας: Ανεύθυνος αυτός που διέρρευσε το έγγραφο στα ΜΜΕ

Γιώργος Λιλλήκας: Ανεύθυνος αυτός που διέρρευσε το έγγραφο στα ΜΜΕ

Άμεση ήταν η αντίδραση του Προέδρου της Συμμαχίας Πολιτών, Γιώργου Λιλλήκα μετά τη διαρροή εγγράφου για το κυπριακό σε δυο Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Μερικές ώρες μετά τη σύγκλιση του Εθνικού Συμβουλίου στο Προεδρικό Μέγαρο, τη Δευτέρα, (1/2), έγγραφο το οποίο έδωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στα μέλη, στο πλαίσιο της ενημέρωσης για την πορεία των διαπραγματεύσεων για το κυπριακό,  με την δέσμευση της μη διαρροής, το έγγραφο δημοσιοποιήθηκε σε δυο ΜΜΕ, γεγονός, το οποίο προκάλεσε την οργή του Προέδρου.

Μετά τη δημόσια τοποθέτηση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου επί τόπου, ήρθε μέσω του twitter η αντίδραση του Προέδρου της Συμμαχίας Πολιτών, Γιώργου Λιλλήκα.

Ο κύριος Λιλήκας χαρακτήρισε ανεύθυνο αυτόν που διέρρευσε το έγγραφο. Ανέφερε επίσης ότι «προφανώς δεν θέλει να γίνουν θεματικές συζητήσεις στο Εθνικό  Συμβούλιο»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Η εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς δεν εξαρτάται μόνο από το τελικό αποτέλεσμα μιας έρευνας αλλά, πρωτίστως, από την πεποίθηση ότι κάθε στάδιο της διαδικασίας πραγματοποιήθηκε με απόλυτη ανεξαρτησία, διαφάνεια και αντικειμενικότητα. Όταν πρόκειται για υποθέσεις που προκαλούν έντονο δημόσιο ενδιαφέρον και απασχολούν την κυπριακή κοινωνία, η ανάγκη αυτή καθίσταται ακόμη πιο επιτακτική.

BEST OF TOTHEMAONLINE