ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Eκτός Βουλής η Αθηνά Κυριακίδου (Επίσημη Ανακοίνωση)

Eκτός Βουλής η Αθηνά Κυριακίδου (Επίσημη Ανακοίνωση)

Tην απόφασή της όπως μην κατέλθει ως υποψήφια βουλευτής στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές ανακοίνωσε σήμερα η βουλευτής του ΔΗΚΟ Αθηνά Κυριακίδου.

“Βρισκόμαστε λίγους μήνες πριν από τις βουλευτικές εκλογές, με τις συνομιλίες για επίλυση του Κυπριακού να βρίσκονται στην κορύφωση τους. Στους κρίσιμους αυτούς καιρούς, οι πολίτες και η κοινωνία μας γενικότερα, αναμένουν από την πολιτική ηγεσία, αλλά και από τον κάθε ένα από εμάς ξεχωριστά να τοποθετηθούμε με υπευθυνότητα και σοβαρότητα”, ανέφερε η κ. Κυριακίδου σε δήλωσή της στη Βουλή.

Στη βάση αυτής της αρχής, πρόσθεσε, “αποφάσισα να μην κατέλθω ως υποψήφια βουλευτής. Αυτό επιβάλλει η πολιτική μου ιδεολογία και φιλοσοφία. Πρόκειται, αναμφίβολα για μια πολιτική απόφαση που έλαβα ενσυνείδητα και μετά από πολύ προβληματισμό”.
 
Προτεραιότητά της τη δεδομένη περίοδο, ανέφερε, είναι να στηρίξει θέσεις και ενέργειες που οδηγούν στην επανένωση της πατρίδας μας, παρά η συμμετοχή της σε ένα ψηφοδέλτιο που θα την ανάγκαζε να σιωπά και να ανέχεται θέσεις και πρακτικές, προκειμένου να επανεκλεγεί βουλευτής.

“Δεν μπορώ να υπερασπιστώ τις θέσεις που εκφράζει η σημερινή ηγεσία του κόμματος. Θέσεις άκρατου και άκριτου  απορριπτισμού. Θέσεις που δεν δίνουν ελπίδα και προοπτική στην επανένωση της πατρίδας μας”, είπε.
 
Η κ. Κυριακίδου ανέφερε ότι υπηρετεί το ΔΗΚΟ και τα κοινά αδιάλειπτα τα τελευταία 35 χρόνια και πρόσθεσε ότι η απόφασή της να μην κατέλθει, δεν σημαίνει ότι αποχωρεί ή ότι εγκαταλείπει τους φίλους και συναγωνιστές της.

“Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι σθεναρά κοιτάζοντας προς το μέλλον και διεκδικώντας μια βιώσιμη και λειτουργική λύση, ώστε να ζήσουν ειρηνικά και με ασφάλεια τα παιδιά και τα εγγόνια μας. Την ίδια στιγμή, με την απόφαση μου αυτή επαναβεβαιώνω την ιδεολογία και την πολιτική μου ταυτότητα, η οποία έχει ως βασικά χαρακτηριστικά τη σύνθεση και τη μετριοπάθεια, παραδοσιακά συστατικά στοιχεία του χώρου του Κέντρου, που ανήκει το ΔΗΚΟ”, πρόσθεσε.
 
Καταλήγοντας, η κ. Κυριακίδου εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της προς όλους τους συναγωνιστές, φίλους και συνεργάτες και όλους όσοι την τίμησαν με την ψήφο τους.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top