Μήνυμα θανάτου σε Τ/κ Δημοσιογράφο: «Θα σκοτώσουμε όπως τον σκύλο…»

Μήνυμα θανάτου σε Τ/κ Δημοσιογράφο: «Θα σκοτώσουμε όπως τον σκύλο…»

Με τίτλο “Ποιοι είναι βρε αυτοί;” η Αφρίκα δημοσιοποιεί φωτογραφία από το σύστημα ασφαλείας στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου βρίσκονται τα γραφεία της με ένα άτομο με κουκούλα που εισέρχεται στο κτίριο κρατώντας μια νάιλον σακούλα.

Όπως αναφέρει, ο ύποπτος άφησε την σακούλα στην πόρτα των γραφείων της εφημερίδας στις 7 το πρωί χθες και όπως ανακάλυψαν επρόκειτο για ένα πεθαμένο σκύλο το αίμα του οποίου έτρεχε ακόμα, όπως σημειώνεται.

Από την κάμερα ασφαλείας δεν φαίνεται το πρόσωπο του δράστη και η “αστυνομία” που άρχισε έρευνες για το περιστατικό έχει κατάσχει το υλικό. “Εκτιμάται ότι κάποιοι κύκλοι που ενοχλούνται από τις εκδόσεις της εφημερίδας μας έχουν χρησιμοποιήσει αυτή τη μέθοδο για την απειλή", σχολιάζει η Αφρίκα.



Μάλιστα όπως αναφέρεται σε Τ/κ δημοσιεύματα, ίσως ο στόχος του απειλητικού «μηνύματος» των δραστών να είναι ο ίδιος ο Σενέρ Λεβέντ, αφού ο Τ/κ Δημοσιογράφος το τελευταίο διάστημα αποκαλύπτει μέσω της εφημερίδας διάφορα περιστατικά διαφθοράς στα κατεχόμενα

Στο θέμα αναφέρεται και η Χαβαντίς με τίτλο «Αηδιαστική επίθεση εναντίον της Αφρίκα". Σε δηλώσεις του στην Κίπρις ο Διευθυντής Σύνταξης της Αφρίκα, Σενέρ Λεβέντ είπε ότι αυτό ήταν ένα μήνυμα προς τους ίδιους ότι “εμείς θα σας σκοτώσουμε σαν τα σκυλιά”.



Την ενέργεια αυτή καταδίκασαν με ανακοινώσεις τους ο πρόεδρος του τ/κ κόμματος Ενωμένη Κύπρος, Ιζέτ Ιζτζιάν και η ένωση τ/κ δημοσιογράφων ως επίθεση εναντίον της ελευθερίας του Τύπου και προσπάθεια εκφοβισμού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Εκτός ελέγχου οδηγείται η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, μετά τον θάνατο του Αλί Χαμενεΐ, γεγονός που πυροδοτεί ραγδαίες εξελίξεις στις σχέσεις μεταξύ Ισραήλ και ΗΠΑ. Σε αυτό το τεταμένο κλίμα, ο Ιρανός στρατηγός προχώρησε σε ευθείες απειλές, δηλώνοντας πως η Τεχεράνη είναι έτοιμη να εκτοξεύσει πυραύλους με στόχο να απομακρυνθούν οι Αμερικανοί από την Κύπρο, κλιμακώνοντας περαιτέρω τη ρητορική έντασης στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Την ίδια ώρα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, διαβεβαίωσε πως «η αεράμυνά μας είναι σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα», υπογραμμίζοντας ότι οι αρμόδιες αρχές παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις και λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση της εθνικής ασφάλειας.

BEST OF TOTHEMAONLINE