Χειροπέδες σε 29χρονο για παιδική πορνογραφία - Εντοπίστηκαν στη κατοχή του 43 αρχεία με πορνογραφικό υλικό

Χειροπέδες σε 29χρονο για παιδική πορνογραφία - Εντοπίστηκαν στη κατοχή του 43 αρχεία με πορνογραφικό υλικό

Αρχεία που περιείχαν παιδικό πορνογραφικό υλικό εντοπίστηκαν σήμερα στον ηλεκτρονικό υπολογιστή 29χρονου Ουκρανού που διαμένει στη Λεμεσό, ο οποίος και συνελήφθη από την Αστυνομία.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, μέλη του Γραφείου Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, στο πλαίσιο ερευνών για διακίνηση παιδικού πορνογραφικού υλικού, διαπίστωσαν ότι χρήστης από την Κύπρο κατέβαζε και διακινούσε πορνογραφικό υλικό.

Σήμερα, σε συνεργασία με μέλη του Δικανικού Εργαστηρίου Ηλεκτρονικών Δεδομένων, διεξήγαγαν έρευνα βάσει δικαστικού εντάλματος στην οικία του 29χρονου, όπου εντοπίστηκαν στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του 43 αρχεία εικόνας με παιδικό πορνογραφικό υλικό.
 
Ο 29χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα, ενώ ως τεκμήρια παραλήφθηκαν δύο φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές και ένα κινητό τηλέφωνο.
 
Αύριο αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού για έκδοση διατάγματος κράτησης του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θωρακίζεται» η Κύπρος με αποθέματα σιτηρών για 45 ημέρες - Τι ανακοίνωσε ο Χριστοδουλίδης

«Θωρακίζεται» η Κύπρος με αποθέματα σιτηρών για 45 ημέρες - Τι ανακοίνωσε ο Χριστοδουλίδης

Η Κυβέρνηση προχωρεί στην εξασφάλιση στρατηγικών αποθεμάτων σιτηρών, ικανών να καλύψουν τις ανάγκες της χώρας για περίοδο 45 ημερών, ανέφερε ο πρόεδρος Χριστοδουλίδης. Σημείωσε πως οι συγκεκριμένες ποσότητες, θα είναι ανεξάρτητες από τα αποθέματα που διατηρούνται για εμπορικούς σκοπούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE