Υπόθεση ΣΑΠΑ: Συνέχεια της δίκης με τον Βέργα πρωταγωνιστή των αποκαλύψεων

Υπόθεση ΣΑΠΑ: Συνέχεια της δίκης με τον Βέργα πρωταγωνιστή των αποκαλύψεων

Ενώπιον του μόνιμου Κακουργιοδικείου που συνεδριάζει στην Πάφο αναμένεται να προσαχθούν σήμερα στις 09:30 εκ νέου οι πέντε κατηγορούμενοι σε σχέση με την υπόθεση ΣΑΠΑ.

Οι Γιώργος Μιχαηλίδης, Φειδίας Σαρίκας, Ευστάθιος Ευσταθίου, Βάσος Βασιλείου και Γιώργος Σιαηλής, αντιμετωπίζουν κατηγορίες για δεκασμό δημόσιου λειτουργού , συναλλαγές με αντιπροσώπους, οι οποίες υποδηλώνουν διαφθορά, αθέμιτη κτήση περιουσιακού οφέλους από λειτουργούς και αξιωματούχους του δημοσίου, νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες. 

Στη σημερινή δικάσιμο αναμένεται να συνεχιστεί η αντεξέταση του Σ. Βέργα από τους συνηγόρους  υπεράσπισης των κατηγορουμένων.

Στη χθεσινή δικάσιμο ολοκληρώθηκε η  κατάθεση του τέως Δημάρχου Πάφου Σάββα Βέργα.

Για την υπόθεση εκτίουν ήδη εξαετή ποινή φυλάκισης ο τέως Δήμαρχος Πάφου κ. Βέργας και ο πρώην Γενικός Διευθυντής του ΣΑΠΑ Ευτύχιος Μαλληκίδης.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προτεραιότητα το Κυπριακό για την Ευρωπαϊκή Ένωση - Τι συζήτησαν ΠτΔ και Φον ντερ Λάιεν

Προτεραιότητα το Κυπριακό για την Ευρωπαϊκή Ένωση - Τι συζήτησαν ΠτΔ και Φον ντερ Λάιεν

Το Κυπριακό και η πλήρης ένταξη της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Ζώνη Σέγκεν βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κα Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, στο Παρίσι, όπου βρίσκονται για τους εορτασμούς της Εθνικής Ημέρας της Γαλλίας, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου της χώρας, κ. Εμανουέλ Μακρόν.