Λάρνακα: Χειροπέδες σε νεαρό για διαρρήξεις και κλοπές από οικίες στη Λάρνακα

Λάρνακα: Χειροπέδες σε νεαρό για διαρρήξεις και κλοπές από οικίες στη Λάρνακα

Νεαρός ηλικίας 27 χρόνων, από τη Λάρνακα, συνελήφθη το βράδυ ως ύποπτος για υποθέσεις κλοπών από κατοικίες που διαπράχθηκαν τη Δευτέρα 1η Φεβρουαρίου στους συνοικισμούς Κόκκινες και Αγίους Αναργύρους στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γυναίκα από το συνοικισμό Κόκκινες στη Λάρνακα, κατήγγειλε στον Αστυνομικό Σταθμό Αραδίππου ότι μεταξύ των ωρών 15.30 – 15.55  τη Δευτέρα 1η Φεβρουαρίου, νεαρός άνδρας χτύπησε την πόρτα της οικίας της και όταν του άνοιξε ζήτησε να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα.
 
Σύμφωνα με την καταγγελία, όταν ο νεαρός βγήκε από το σπίτι, η γυναίκα διαπίστωσε ότι είχε κλαπεί το πορτοφόλι της, το οποίο περιείχε το ποσό των δέκα ευρώ και το δελτίο ταυτότητας της.

Αργότερα την ίδια μέρα πολίτης εντόπισε σε χωράφι στο συνοικισμό Κόκκινες στη Λάρνακα ένα πορτοφόλι, το οποίο όπως διαπιστώθηκε ανήκει στην παραπονούμενη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συναντάται με την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στο Παρίσι ο ΠτΔ - Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Συναντάται με την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στο Παρίσι ο ΠτΔ - Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης συναντάται σήμερα το πρωί στο Παρίσι με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, με βασικά θέματα τις εξελίξεις στο Κυπριακό, τις ευρωτουρκικές σχέσεις και τις περιφερειακές εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE