Ούτε το βρέφος του δεν σκέφτηκε 37χρονος στο Γέρι

Ούτε το βρέφος του δεν σκέφτηκε 37χρονος στο Γέρι

Ο 37χρονος πατέρας βρέφους μόλις δυο μηνών είναι ένα βήμα πριν τις Κεντρικές Φυλακές. Απρόκλητα επιτέθηκε σε άλλο πρόσωπο προκαλώντας του πραγματική σωματική βλάβη

Σύμφωνα με την εφημερίδα ο «Πολίτης» ο 37χρονος επέδειξε τον παλληκαρισμό του, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε και το δικαστήριο, όταν το θύμα, κατ΄ ισχυρισμό του κατηγορούμενου, οδηγούσε επικίνδυνα και του ανέκοψε το δρόμο.

Τότε, ο 37χρονος κατέβηκε από το αυτοκίνητο, μετέβη πεζός προς το όχημα του παραπονούμενου και άρχισε τη βιαιοπραγία.

Συνέπεια του ξυλοδαρμού το θύμα υπέστη κάταγμα ρινός καθώς και οίδημο και εκχύμωση στο μέτωπο και στο ζυγωματικό.

Ο 37χρονος μετά τις διαστάσεις που πήρε η υπόθεση απολογήθηκε πάρα πολλές φορές στο θύμα. Πάρ΄ αυτά  το δικαστήριο δεν θα μπορούσε να επιβάλει ποινή άλλη από τη φυλάκιση, το ύψος της οποία καθορίστηκε σε τέσσερις μήνες.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φορολογική μεταρρύθμιση: Αισιόδοξος για τήρηση χρονοδιαγραμμάτων ο Κεραυνός

Φορολογική μεταρρύθμιση: Αισιόδοξος για τήρηση χρονοδιαγραμμάτων ο Κεραυνός

Την αισιοδοξία του για την εφαρμογή της φορολογικής μεταρρύθμισης εντός των χρονοδιαγραμμάτων, εξέφρασε ο Υπουργός Οικονομικών Μάκης Κεραυνός, σε δηλώσεις μετά από συνάντηση με την ΟΕΒ, υπό τον Πρόεδρό της Γιώργο Παντελίδη, ο Υπουργός είπε ότι συζήτησαν για την υπό εξέλιξη διαδικασία για τη φορολογική μεταρρύθμιση και επανέλαβε ότι στόχος της μεταρρύθμισης είναι δικαιότερη κατανομή του φορολογικού βάρους, η ενίσχυση των επιχειρήσεων και η ενθάρρυνση του επιχειρείν, η διατήρηση της ανταγωνιστικότητας  της οικονομίας ώστε να μπορεί να δέχεται ξένες επενδύσεις που συνεισφέρουν στο οικονομικό γίγνεσθαι.

BEST OF TOTHEMAONLINE