Φωτιά σε οικία στη Λεμεσό! Με εγκαύματα στο Νοσοκομείο ένα πρόσωπο! Εκτεταμένες οι ζημιές

Φωτιά σε οικία στη Λεμεσό! Με εγκαύματα στο Νοσοκομείο ένα πρόσωπο! Εκτεταμένες οι ζημιές

Φωτιά που ξέσπασε νωρίς το απόγευμα σε εγκαταλειμμένη οικία στο κέντρο της Λεμεσού είχε ως αποτέλεσμα να υποστεί εγκαύματα ένας άνθρωπος, ο οποίος είχε βρει καταφύγιο στην εγκαταλειμμένη οικία, και η οικία εκτεταμένες ζημιές.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για Ρουμάνο, ο οποίος μεταφέρθηκε με εγκαύματα στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, ωστόσο, σύμφωνα με την Αστυνομία, η κατάσταση της υγείας του δεν φαίνεται να εμπνέει ανησυχία. 

Η φωτιά ξέσπασε κάτω από συνθήκες που διερευνώνται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Προτεραιότητα Κυπριακής Προεδρίας η ενίσχυση προσπάθειας για στρατηγική αυτονομία ΕΕ»

ΠτΔ: «Προτεραιότητα Κυπριακής Προεδρίας η ενίσχυση προσπάθειας για στρατηγική αυτονομία ΕΕ»

Η ενίσχυση της μεγάλης προσπάθειας για επίτευξη της στρατηγικής αυτονομίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης αποτελεί την υπ’ αριθμόν ένα προτεραιότητα της Κυπριακής Προεδρίας, επεσήμανε, αναφερόμενος στην επικείμενη ανάληψη της Προεδρίας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις το πρωί της Παρασκευής μετά την ολονύχτια συνεδρία του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, στις Βρυξέλλες.

BEST OF TOTHEMAONLINE