450 Κύπριοι είχαν ψυχολογικά προβλήματα και κρατούσαν όπλα στο σπίτι τους

450 Κύπριοι είχαν ψυχολογικά προβλήματα και κρατούσαν όπλα στο σπίτι τους

Στην κατάσχεση 450 στρατιωτικών τυφεκίων και κυνηγετικών οπλών προχώρησε το ΓΕΕΦ και η Αστυνομία.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος», μετά από τα τραγικά συμβάντα που συγκλόνισαν την κυπριακή κοινωνία το Κράτος αποφάσισε όπως προχωρήσει στον αφοπλισμό 400 – 450 ατόμων.

Τα άτομα αυτά αντιμετωπίζουν διάφορων ειδών ψυχολογικά προβλήματα έτσι Αστυνομία και ΓΕΕΦ για προληπτικούς λόγους αποφάσισαν όπως τους αφαιρέσουν τις άδειες κατοχής καθώς επίσης και τα τυφέκια.

Η κίνηση αυτή γίνεται αργοπορημένα αφού έχουμε ήδη θρηνήσει θύματα τα τελευταία χρόνια, όμως κάλιο αργά παρά ποτέ.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

Προσερχόμενος την Πέμπτη το πρωί στο τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο πριν την ανάληψη της Κυπριακής Προεδρίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε ότι «είναι η ώρα των αποφάσεων σε όλα τα θέματα", σημειώνοντας πως  το θέμα της Ουκρανίας είναι αυτό που θα κυριαρχήσει. Εξέφρασε ακόμη την ελπίδα ότι "απόψε θα βγούμε ακόμα πιο ενωμένοι».

BEST OF TOTHEMAONLINE