Κύπρια καλλονή κοιμάται αγκαλιά με το γιο της! (ΦΩΤΟ)

Κύπρια καλλονή κοιμάται αγκαλιά με το γιο της! (ΦΩΤΟ)

Τον πιο τρυφερό τρόπο βρήκε για να καληνυχτίσει τους διαδικτυακούς της φίλους...

Η Ροζίτα Κεντάλα την Τετάρτη το βράδυ θέλησε να καληνυχτίσει τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram ανεβάζοντας μια φωτογραφία με την ίδια να κοιμάται αγκαλιά με το γιο της. 

Το μοντέλο που πλέον είναι μόνιμη κάτοικος Ελλάδος, αφού με τον πατέρα του γιου της, Claydee, επέλεξαν την γειτονική χώρα. Συχνά πυκνά μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους φίλους φωτογραφίες του μικρού τους άγγελου, ο οποίος μοιάζει καταπληκτικά στην μητέρα του. Τα καταγάλανά του μάτια είναι ολόιδια με αυτά της μαμάς του. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές: Στο ίδιο έργο θεατές: ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ κονταροχτυπιούνται με όπλο το παρελθόν

Προεδρικές: Στο ίδιο έργο θεατές: ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ κονταροχτυπιούνται με όπλο το παρελθόν

Αλληλοκατηγορίες, παλιές πληγές, οικονομική κρίση, Δρομολαξιά και Μαρί. Τα δύο μεγάλα κόμματα επιστρέφουν στις γνώριμες πολιτικές τους αντιπαραθέσεις, την ώρα που η κοινωνία αναμένει απαντήσεις, για το σήμερα και προτάσεις για το αύριο.

BEST OF TOTHEMAONLINE