Πώς αντέδρασε η Κύπρια παρουσιάστρια όταν της ανακοίνωσαν ότι έχει καρκίνο;

Πώς αντέδρασε η Κύπρια παρουσιάστρια όταν της ανακοίνωσαν ότι έχει καρκίνο;

Όπως παραδέχεται... τον γιατρό, ο οποίος ήταν φίλος της, μόνο που δεν τον έβρισε...

Η 4 Φεβρουαρίου είναι η παγκόσμια μέρα κατά του καρκίνου και η Ρούλα Γεωργιάδου έστειλε το δικό της μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας ως καρκινοπαθής και νίκησε την ασθένεια. 

Η παρουσιάστρια είναι εκ φύσεως πολύ θετικός άνθρωπος και στο σχόλιο που ανέβασε στο facebook περιγράφει με κωμικό τρόπο όλα όσα συνέβησαν, όταν ο καρκίνος της χτύπησε την πόρτα. 

«Θυμαμαι ηταν 24 Μαρτιου 1995 οταν ο αγαπημενος μου φιλος Δρ. Αδαμος Αδαμου μου ανακοινωσε..."κορη εχεις pupillary cancer". Μονο που δεν τον εβρισα τον ανθρωπο. Ειχα μια αρνηση μια απαραδεκτη συμπεριφορα λες και εφταιγε ο ανθρωπος που ηρθε στη ζωη μου η νοσος. Στις 28 Μαρτιου εφυγα για Λονδινο λες και θα αλλαζε το ονομα απο καρκινος σε συναχι. Μετα απο δυο ημερων εξετασεις στο Hammersmith hospital η διαγνωση ηρθε σε ενα φακελο με αbriviations ca of the thyroid malignant μαζι με ενα λογαριασμο με ενα ασσο μπροστα και τρια μηδενικα. Οταν μου το ανακοινωσε ο καλος μου φιλος μουχτιν...κλωτσησα. Οταν μου το ανακοινωσε ο ψυχρος αγνωστος γιατρος το δεχτηκα. ......Αυτο μου εγινε μαθημα...24 Νοεμβριου με εστειλαν στην Αθηνα σε Κυπριο γιατρο Γιωργο Κυρατζη οπου εγχειρηστηκα και μετα ακολουθησα την ενδεδειγμενη πορεια της αρρωστιας αυτης. Μετα απο 20 τοσα χρονια θελω να ευχαριστησω τον Αδαμο, τον Γιωργο,τον Σαββα Φρανκου και το Ογκολογικο της Τραπεζας Κυπρου γιατι σαυτους οφειλω το οτι ακομα ζω, αναπνεω, χαιρομαι καθε λεπτο της ζωης...που ειναι μικρη αλλα γλυκια και συντομη...».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: IDF: Περνάμε στην επόμενη φάση του πολέμου - H Γαλλία στέλνει στρατιωτική και ανθρωπιστική βοήθεια στον Λίβανο

LIVE: IDF: Περνάμε στην επόμενη φάση του πολέμου - H Γαλλία στέλνει στρατιωτική και ανθρωπιστική βοήθεια στον Λίβανο

​Με τον πόλεμο να μαίνεται για έκτη μέρα και τις ΗΠΑ με το Ισραήλ να σφυροκοπούν αδιάκοπα στόχους σε Ιράν και Λίβανο, η Τεχεράνη απαντά με κτυπήματα σε αμερικανικές βάσεις στον Κόλπο, οδηγώντας την περιοχή σε ολική ανάφλεξη. Μέσα σε αυτό το εκρηκτικό σκηνικό, ο Υπουργός Άμυνας Βασίλης Πάλμας συντονίζει κινήσεις με τον Βρετανό ομόλογό του στη Λευκωσία, εστιάζοντας στην προστασία των πολιτών και την ενίσχυση της συνεργασίας για τη διαχείριση της κρίσης, στέλνοντας παράλληλα από την Κύπρο επιτακτικό μήνυμα για άμεση διπλωματική επίλυση. Δείτε όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE