ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αυτή είναι η 50χρονη που εξαφανίστηκε στη Λεμεσό! Λιώνουν από αγωνία οι συγγενείς της

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αυτή είναι η 50χρονη που εξαφανίστηκε στη Λεμεσό! Λιώνουν από αγωνία οι συγγενείς της

Την εξαφάνιση της κατήγγειλε στην Αστυνομία σήμερα τα ξημερώματα ο σύζυγός της, αναφέροντας ότι η γυναίκα του δεν έχει δώσει σημεία ζωής ή επικοινωνήσει με άλλο συγγενικό της πρόσωπο από το πρωινό της Τετάρτης (3/2)

Διαβάστε επίσης: Ώρες αγωνίας για την οικογένεια της Ευαγγελίας Χρίστου! Αγνοείται από το πρωί της Τετάρτης 3/2! Παρακαλώ βοηθήστε

Άφαντη μέχρι αυτή την ώρα παραμένει η 50χρονη γυναίκα από τον Ύψωνα Λεμεσού. Σύμφωνα με την Αστυνομία η Ευαγγελία Χρίστου δεν έχει δώσει σημεία ζωής από χθες το πρωί (3/2) με αποτέλεσμα η οικογένεια της αλλά και οι συγγενείς της να είναι ανάστατοι.

Είναι ύψους 1.70, λίγο εύσωμη, με κοντά μαύρα μαλλιά, δεν έπασχε από οποιαδήποτε ψυχολογικά προβλήματα και όταν έφυγε από το σπίτι φορούσε μαύρο παντελόνι, βυσσινί τρικό και μαύρη ζακέτα.

Από την πλευρά της η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό της, ενώ η φωτογραφία της δόθηκε στη δημοσιότητα και οι αρχές κάνουν έκκληση για πληροφορίες από το κοινό.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της 50χρονης γυναίκα να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού ή τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του πολίτη στον αριθμό 1460.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΥΠΕΞ: Σημαντικά μηνύματα για Κυπριακό στο Ψήφισμα για το Βαρώσι

ΥΠΕΞ: Σημαντικά μηνύματα για Κυπριακό στο Ψήφισμα για το Βαρώσι

Το Υπουργείο Εξωτερικών χαιρετίζει την υιοθέτηση Ψηφίσματος από την Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης, με το οποίο καλεί για την άμεση επιστροφή της περίκλειστης πόλης των Βαρωσίων στους νομίμους κατοίκους της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top