Τροχαίο στην Αγία Νάπα: 31χρονη εγκλωβίστηκε στο όχημα της

Τροχαίο στην Αγία Νάπα: 31χρονη εγκλωβίστηκε στο όχημα της

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε την Πέμπτη, (4/2), στην Ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου. Γυναίκα εγκλωβίστηκε στο όχημα της και για τον απεγκλωβσιμό της χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στις 09.35 η ώρα λήφθηκε μήνυμα για ύπαρξη παγιδευμένου τραυματισμένου προσώπου σε όχημα μετά από τροχαία σύγκρουση στην οδό Φιλίνας Αγία Νάπα.

Ανταποκρίθηκε ομάδα διάσωσης από τον Σταθμό Αμμοχώστου “Λοχία Αδάμου Αδάμου” και στις 10.00 η ώρα το επεισόδιο τέθηκε υπό έλεγχο.

Μία τραυματίας 31 χρόνων απόπαγιδεύτηκε από εμπορικό μονοκάμπινο όχημα, το οποίο συγκρούστηκε με διπλοκάμπινο μάρκας ,με την χρήση υδραυλικών διασωστικών εργαλείων και παραδόθηκε σε ασθενοφόρο του Υπουργείου Υγείας για διακομιδή στο ΤΑΕΠ Αμμοχώστου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές: Στο ίδιο έργο θεατές: ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ κονταροχτυπιούνται με όπλο το παρελθόν

Προεδρικές: Στο ίδιο έργο θεατές: ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ κονταροχτυπιούνται με όπλο το παρελθόν

Αλληλοκατηγορίες, παλιές πληγές, οικονομική κρίση, Δρομολαξιά και Μαρί. Τα δύο μεγάλα κόμματα επιστρέφουν στις γνώριμες πολιτικές τους αντιπαραθέσεις, την ώρα που η κοινωνία αναμένει απαντήσεις, για το σήμερα και προτάσεις για το αύριο.

BEST OF TOTHEMAONLINE