Άντζι Ρήγα: Δείτε πώς είναι 13 χρόνια μετά το Ευχάριστο Σαββατόβραδο! (ΦΩΤΟ)

Άντζι Ρήγα: Δείτε πώς είναι 13 χρόνια μετά το Ευχάριστο Σαββατόβραδο! (ΦΩΤΟ)

Στα 46 της χρόνια είναι πιο όμορφη από ποτέ...

Δεκατρία χρόνια μετά την αποχώρησή της από το «Ευχάριστο Σαββατόβραδο» και 12 χρόνια μετά την τελευταία της συνέντευξη, η  διάσημη παρουσιάστρια της κυπριακής τηλεόρασης για 10 συνεχόμενα χρόνια, Άντζι Ρήγα, φωτογραφίζεται στο Λονδίνο όπου ζει πλέον, αποκλειστικά για το κυπριακό «Down Town» και μιλά για τη νέα της πραγματικότητα, στα 46 της σήμερα χρόνια.

Πού δουλεύει; Παντρεύτηκε; Πώς είναι η καθημερινότητά της στο Λονδίνο; Γιατί έφυγε από το «Ευχάριστο Σαββατόβραδο»; Τι έκανε όλα αυτά τα χρόνια; Η Άντζι Ρήγα, γυρίζει το χρόνο πίσω, θυμάται επαγγελματικές και προσωπικές στιγμές, σε μία αποκλειστική συνέντευξη στον Γιάννη Χατζηγεωργίου, αλλά παράλληλα και αποκαλυπτική αφού για πρώτη φορά μιλά για την κακοποίηση που είχε δεχτεί από τον σύντροφό της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες συνεδριάζουν απόψε στις Βρυξέλλες, προσπαθώντας να βρουν κοινό βηματισμό ως προς το αν θα χρησιμοποιήσουν τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία για τη χρηματοδότηση δανείου ύψους 210 δισ. ευρώ προς την Ουκρανία, σε μια διαπραγμάτευση που δοκιμάζει τη συνοχή και την αξιοπιστία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE