LIFESTYLE

Χάρης Αντωνίου: Δείτε πώς είναι και τι κάνει σήμερα σήμερα ο Κύπριος νικητής του X Factor, 5 χρόνια μετά! (ΦΩΤΟ)

Χάρης Αντωνίου: Δείτε πώς είναι και τι κάνει σήμερα σήμερα ο Κύπριος νικητής του X Factor, 5 χρόνια μετά! (ΦΩΤΟ)

Το outsider που κατάφερε να φέρει για 3η συνεχόμενη χρονιά το μεγάλο βραβείο στη χώρα μας, παρά τα παραπανίσια του κιλά... κάνει καριέρα στην Αμερική...

Διαβάστε επίσης: Τρομερή αλλαγή! Δείτε πως είναι σήμερα και τι κάνει ο Κύπριος τραγουδιστής Νικόλας Μεταξάς

Με αφορμή την έναρξη του X factor και τη μετάδοσή του από το Σιγμα ψάξαμε και βρήκαμε έναν άλλο νικητή, και συγκεκριμένα τον Κύπριο που νίκησε το 2011, στο Xfactor 3.

Ο Χάρης Αντωνίου είναι ο νικητής του X Factor 3. Μία ήρεμη δύναμη, που κατάφερε με σκληρή δουλειά αλλά και μεθοδικότητα να «εξαφανίσει» τα φαβορί και να πάρει το τρόπαιο του νικητή.

Ο Λεμεσιανός τραγουδιστής είχε λάβει μέρος στις οντισιόν και του X Factor 2, αλλά είχε καταφέρει να φτάσει μόνο μέχρι τους 20. Ο κριτής που τον είχε κόψει τοτε ήταν ο Νίκος Μουρατίδης, αφού είχε κρίνει ότι ο Χάρης τραγουδάει με.. προφορά αλλά έχει και παραπανίσια κιλά!

Ο Χάρης, διόρθωσε το πρόβλημα της προφοράς -αλλά όχι και των κιλών του!- και με το πιο γλυκό του χαμόγελο κατάφερε να γοητεύσει και τους 4 κριτές και τελικά να βγει νικητής του παιχνιδιού διακιώνοντας τον Γιώργο Λεβέντη που τον πήρε στην ομάδα του!

Εν έτη 2016 ο Χάρης Αντωνίου βρίσκεται στην Αμερική και την Νέα Υόρκη όπου κάνει καριέρα στο τραγούδι, με αργά και σταθερά βήματα. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top