Βόμβα από το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο προκαλεί αναστάτωση στο Λονδίνο

Βόμβα από το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο προκαλεί αναστάτωση στο Λονδίνο

Στην εκκένωση του κεντρικού σιδηροδρομικού σταθμού Victoria του Λονδίνου προέβη η τοπική αστυνομία μετά από τον εντοπισμό βόμβας του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου που δεν έχει εκραγεί, σε παρακείμενη οικοδομή.

Το περιστατικό σημειώθηκε κατά την πρωινή ώρα αιχμής, με αποτέλεσμα μεγάλο πλήθος να συγκεντρωθεί στους γύρω δρόμους.
 
Οι είσοδοι στον πολυσύχναστο σταθμό αποκλείστηκαν και διακόπηκε η λειτουργία του υπόγειο και υπέργειου σιδηροδρόμου, καθώς και των αστικών λεωφορείων, πολλά εκ των οποίων έχουν την αφετηρία τους στο συγκεκριμένο σταθμό.
 
Ωστόσο, μετά από περίπου μισή ώρα επετράπη ξανά η διέλευση των τρένων του υπόγειου σιδηρόδρομου από τη Victoria, χωρίς όμως να πραγματοποιείται στάση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πάει Αθήνα και μετά Βερολίνο ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Ουσιαστικής σημασίας η Σύνοδος»

Πάει Αθήνα και μετά Βερολίνο ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Ουσιαστικής σημασίας η Σύνοδος»

Στην Αθήνα, μεταβαίνει αύριο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας με την πλειονότητα του Υπουργικού Συμβουλίου για την 3η Διακυβερνητική Σύνοδο ανάμεσα στην Ελλάδα και την Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE