Λευκωσία: Λήστεψαν γυναίκα στην είσοδο του σπιτιού της – Τι είπε στην Αστυνομία

Λευκωσία: Λήστεψαν γυναίκα στην είσοδο του σπιτιού της – Τι είπε στην Αστυνομία

Μια αναπάντεχη κακή εμπειρία έζησε γυναίκα από την Λευκωσία όταν την Παρασκευή 5/2 γυρνούσε αμέριμνη στο σπίτι της.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με αστυνομική ανακοίνωση καταγγέλθηκε ότι , γύρω στις 6.45μ.μ, ενώ επέστρεψε στο σπίτι της και προσπαθούσε να ανοίξει την πόρτα εισόδου, την πλησίασε άγνωστος άνδρας, ο οποίος της άρπαξε την τσάντα που κρατούσε και τράπηκε σε φυγή.

Σύμφωνα με την παραπονούμενη, η τσάντα περιείχε το χρηματικό ποσό των €220, το κινητό της τηλέφωνο και άλλα προσωπικά της αντικείμενα, συνολικής αξίας €1,287 περίπου.

Μέλη της Αστυνομίας επισκέφθηκαν τη σκηνή και διενήργησαν εξετάσεις.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ικανοποίηση Χριστοδουλίδη για τον διορισμό Φίτο: «Αποτέλεσμα της συνεπούς στρατηγικής μας»

Ικανοποίηση Χριστοδουλίδη για τον διορισμό Φίτο: «Αποτέλεσμα της συνεπούς στρατηγικής μας»

Ιδιαίτερη ικανοποίηση επικρατεί στη Λευκωσία μετά την απόφαση της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, να διορίσει τον Εκτελεστικό Αντιπρόεδρο της Κομισιόν, Ραφαέλε Φίτο, ως Ειδικό Απεσταλμένο της ΕΕ για το Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE