Κεντρικές Φυλακές: Δεσμοφύλακας μετέφερε ναρκωτικά και χάπια μέσα στις κάλτσες του!

Κεντρικές Φυλακές: Δεσμοφύλακας μετέφερε ναρκωτικά και χάπια μέσα στις κάλτσες του!

Μεγάλη επιχείρηση έστησε η ΥΚΑΝ Αρχηγείου για να «πιαστεί» ο 29χρονος δεσμοφύλακας λίγο πριν πιάσει δουλειά στο σωφρονιστικό ίδρυμα.

Όπως μας αναφέρθηκε, ο 29χρονος δεσμοφύλακας θα έπιανε δουλειά στις 00:45 τα ξημερώματα του Σαββάτου (06/02), με τις πληροφορίες τόσο της ΥΚΑΝ όσο και της Διεύθυνσης των Κεντρικών Φυλάκων να αναφέρουν πως μαζί του θα μετέφερε ναρκωτικά.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μας, ο 29χρονος καθυστέρησε περίπου μισή ώρα να προσέλθει στην εργασία του με τους άντρες της ΥΚΑΝ να τον περιμένουν στην είσοδο των Κεντρικών.

Από τον έλεγχο που έγινε, διαπιστώθηκε πως στην κατοχή του ο 29χρονος είχε 1,5 γραμμάριο κάνναβης, ένα σπαστήρα τα οποία είχε στο τσαντάκι του καθώς και 85 χάπια κρυμμένα στις κάλτσες τους.

Αμέσως συνελήφθη, ενώ εκδόθηκε ένταλμα ερευνάς στην οικία του. Οι πληροφορίες μας, αναφέρουν πως ο 29χρονος είπε στους Αστυνομικούς πως τα χάπια είναι αναβολικά.

Ο δεσμοφύλακας αναμένεται να οδηγηθεί την Κυριακή (07/02) ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας για αίτημα προσωποκράτησης του.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Έργα 3,5 δισ. ευρώ σε ολόκληρη την ελεύθερη Κύπρο το 2027»

ΠτΔ: «Έργα 3,5 δισ. ευρώ σε ολόκληρη την ελεύθερη Κύπρο το 2027»

O Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης κάλεσε απόψε τις κοινότητες της ελεύθερης Κύπρου να ωριμάσουν έργα ώστε να εγκριθούν από την Κυβέρνηση το 2027 όταν και θα διατεθεί ποσό 3,5 δις ευρώ για υλοποίηση τους.