Άγιος Δομέτιος: Τροχαίο με τραυματίες δυο άτομα – Χρειάστηκε η παρέμβαση της Πυροσβεστικής

Άγιος Δομέτιος: Τροχαίο με τραυματίες δυο άτομα – Χρειάστηκε η παρέμβαση της Πυροσβεστικής

Δύο άτομα τραυματίστηκαν σε τροχαία σύγκρουση που σημειώθηκε τα ξημερώματα, καθιστώντας αναγκαία την παρέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό 29χρονης.

Σύμφωνα με δελτίου Τύπου της Πυροσβεστικής, στις 04.18 λήφθηκε μήνυμα για ύπαρξη παγιδευμένου τραυματισμένου προσώπου σε όχημα, μετά από τροχαία σύγκρουση στην Λεωφόρο Γρηγόρη Αυξεντίου, στο ύψος του Σωματείου «Μάρκος Δράκος» στον Άγιο Δομέτιο.

Ανταποκρίθηκε ομάδα διάσωσης από τον Σταθμό Πύλης Πάφου.

Μία τραυματίας 29 χρόνων αποπαγιδεύτηκε από όχημα μάρκας SUZUKI με τη χρήση υδραυλικών διασωστικών εργαλείων και παραδόθηκε σε ασθενοφόρο του Υπουργείου Υγείας.

Δεύτερος τραυματίας, 21 χρόνων, οδηγός οχήματος μάρκας SUBARU μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του Υπουργείου Υγείας πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής. Στη σύγκρουση ενεπλάκησαν, επίσης, εκτός από τα πιο πάνω οχήματα, ένα όχημα μάρκας Mitsubishi και ένα Mazda.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανείπωτη θλίψη: «Έσβησε» ο 16χρονος Άρης που παρασύρθηκε από μεθυσμένο οδηγό στη Λευκωσία ενώ οδηγούσε σκούτερ

Ανείπωτη θλίψη: «Έσβησε» ο 16χρονος Άρης που παρασύρθηκε από μεθυσμένο οδηγό στη Λευκωσία ενώ οδηγούσε σκούτερ

Ανείπωτη τραγωδία εκτυλίχθηκε καθώς έχασε τη μάχη για τη ζωή ο 16χρονος Άρης Παπαχαραλάμπους, που είχε παρασυρθεί από μεθυσμένο οδηγό ενώ οδηγούσε το σκούτερ του, στις 7 Αυγούστου στην Αγλατζιά.

BEST OF TOTHEMAONLINE