Όλοι οι δρόμοι που οδηγούν στο Τρόοδος είναι ανοικτοί για όλα τα οχήματα

Όλοι οι δρόμοι που οδηγούν στο Τρόοδος είναι ανοικτοί για όλα τα οχήματα

Η Αστυνομία ενημερώνει το επιβατικό κοινό που προτίθεται να ταξιδέψει στο Τρόοδος για την κατάσταση που επικρατεί στο οδικό δίκτυο.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:

Λόγω του μεγάλου αριθμού εκδρομέων που μεταβαίνει προς το Τρόοδος, η τροχαία κίνηση είναι πολύ αυξημένη. Ως εκ τούτου, οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, υπομονετικοί και να συμμορφώνονται με τα σήματα τροχαίας και τις υποδείξεις των επί καθήκοντι αστυνομικών προς αποφυγή δυστυχημάτων.

Η Αστυνομία βρίσκεται επί ποδός και θα παρέχει κάθε δυνατή βοήθεια προς το κοινό.

Επίσης, καλούνται όσοι προτίθενται να μεταβούν στις ορεινές αλλά και ημιορεινές περιοχές, για αποφυγή δικής τους ταλαιπωρίας, πριν ξεκινήσουν το ταξίδι τους, να ενημερώνονται από τις αστυνομικές ανακοινώσεις για την κατάσταση στο οδικό δίκτυο.

Για άμεση ενημέρωση όσο αφορά το οδικό δίκτυο, το κοινό μπορεί να βρίσκει όλες τις τελευταίες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της Αστυνομίας (www.police.gov.cy), στις σελίδες της Αστυνομίας στους ιστοχώρους κοινωνικής δικτύωσης (facebook, twitter) και στο Application της Αστυνομίας, στην κατηγορία «Οδικό Δίκτυο».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE