ΛΑΡΝΑΚΑ: Σήκωσαν στο πόδι ολόκληρη γειτονιά – Στόχος η οικία 56χρονου

ΛΑΡΝΑΚΑ: Σήκωσαν στο πόδι ολόκληρη γειτονιά – Στόχος η οικία 56χρονου

Του έστειλαν προειδοποιητικό μήνυμα! Η βόμβα τοποθετήθηκε σε πλαστικό παγούρι στην αυλή της οικίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε το πρωί της Κυριακής (07/02) στο ΤΑΕ Λάρνακας, πως άγνωστοι τοποθέτησαν εκρηκτικό μηχανισμό στην αυλή της οικία όπου ανήκει στον 56χρονο Γ.Μ.

Ο ιδιοκτήτης της κατοικίας απουσιάζει στο εξωτερικό τους τελευταίους εννέα μήνες ενώ στην οικία διαμένει η οικογένεια του.

Η έκρηξη σημειώθηκε στις 04:30 τα ξημερώματα της Κυριακής (07/02), προκαλώντας αναστάτωση σε ολόκληρη την περιοχή.

Την σκηνή επισκέφθηκαν μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας όπως και ο Υπεύθυνος του Τμήματος Πυροτεχνουργών του Αρχηγείο Αστυνομίας. Διαπιστώθηκε πως τοποθετήθηκε στο δάπεδο της εισόδου, αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός ο οποίος περιείχε μικρή ποσότητα εκρηκτικής ύλης υψηλής ισχύος.

Η εκρηκτική ύλη ήταν τοποθετημένη σε πλαστικό παγούρι όπου περιείχε μέσα κομμάτια από μπετόν, από την έκρηξη προκλήθηκαν ζημίες τόσο στην αυλή του σπιτιού όσο και το όχημα του 56χρονου.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τραγωδία στο Κίτι: Έχασε τη ζωή του 31χρονος Ελληνοκύπριος μετά από ατύχημα με αλεξίπτωτο σε παραλία – Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του

Τραγωδία στο Κίτι: Έχασε τη ζωή του 31χρονος Ελληνοκύπριος μετά από ατύχημα με αλεξίπτωτο σε παραλία – Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του

Γύρω στις 08:30 σήμερα το πρωί ενώ δύο Eλληνοκύπριοι πετούσαν με μηχανοκίνητα αλεξίπτωτα πλαγιάς paramotor glider (τύπος ανεμοπτέρου που έχει βενζινοκίνητο κινητήρα με έλικα στο πίσω μέρος) (ο καθένας το δικό του) στην παραλιακή περιοχή Παρασόλια στο Κίτι.

BEST OF TOTHEMAONLINE