Με δελτίο αξίας 2,5 ευρώ, τυχερός κέρδισε 1,2 εκατ. στο Τζόκερ

Με δελτίο αξίας 2,5 ευρώ, τυχερός κέρδισε 1,2 εκατ. στο Τζόκερ

Στη Ρόδο κατατέθηκε το ένα από τα δύο τυχερά δελτία του ΤΖΟΚΕΡ, το οποίο κερδίζει 1.227.412 ευρώ.

Συγκεκριμένα, ο υπερτυχερός κατέθεσε το δελτίο του, αξίας μόλις 2,5 ευρώ, στο πρακτορείο του ΟΠΑΠ του κ. Καλαθενού Σάββα-Νεκτάριου, που βρίσκεται επί της Λεωφόρου Ηρακλειδών, στην Ιαλυσό και μέχρι στιγμής δεν έχει επικοινωνήσει με το πρακτορείο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΟΠΑΠ, δύο τυχερά δελτία βρέθηκαν στην 1η κατηγορία (5+1) κατά τη χθεσινή διαλογή της 1677ης κλήρωσης του ΤΖΟΚΕΡ, κάθε ένα από τα οποία κερδίζει το ποσό των 1.227.412,15 ευρώ.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Εκτός ελέγχου οδηγείται η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, μετά τον θάνατο του Αλί Χαμενεΐ, γεγονός που πυροδοτεί ραγδαίες εξελίξεις στις σχέσεις μεταξύ Ισραήλ και ΗΠΑ. Σε αυτό το τεταμένο κλίμα, ο Ιρανός στρατηγός προχώρησε σε ευθείες απειλές, δηλώνοντας πως η Τεχεράνη είναι έτοιμη να εκτοξεύσει πυραύλους με στόχο να απομακρυνθούν οι Αμερικανοί από την Κύπρο, κλιμακώνοντας περαιτέρω τη ρητορική έντασης στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Την ίδια ώρα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, διαβεβαίωσε πως «η αεράμυνά μας είναι σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα», υπογραμμίζοντας ότι οι αρμόδιες αρχές παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις και λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση της εθνικής ασφάλειας.

BEST OF TOTHEMAONLINE