Αποκαλυπτικό: Ένα βήμα πριν την συνεργασία Ελένη και ΕΥΡΩΚΟ – Συζητήσεις και με Περδίκη

Αποκαλυπτικό: Ένα βήμα πριν την συνεργασία Ελένη και ΕΥΡΩΚΟ – Συζητήσεις και με Περδίκη

Πυρετώδες είναι το παρασκήνιο εν όψει των βουλευτικών εκλογών με τις διαβουλεύσεις των πολιτικών προσώπων να δίνουν και να παίρνουν.

Του Τάσου Χριστοδούλου

Η Ελένη Θεοχάρους με την αποχώρηση της από τον ΔΗΣΥ προσέλκυσε το ενδιαφέρον αρκετών πολιτικών μνηστήρων.

Παρόλα αυτά, σε αρραβώνα φαίνεται να οδεύει εν τέλει με το ΕΥΡΩΚΟ αφού με το ΔΗΚΟ έχει χαλάσει οριστικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, ToThemaOnline, Ελένη Θεοχάρους και ΕΥΡΩΚΟ βρίσκονται σε συνεχή ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας και πέραν συγκλονιστικού απροόπτου η συνεργασία αναμένεται να οριστικοποιηθεί.

Οι δυο τους, έχουν συναντίληψη σχεδόν σε όλα τα θέματα που αφορούν το Κυπριακό, την οικονομία και την εσωτερική διακυβέρνηση.

Σε περίπτωση οριστικοποίησης της συνεργασίας πρόσωπα προερχόμενα από το ΕΥΡΩΚΟ θα συμμετάσχουν σε ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο κάτω από την ομπρέλα του «Κινήματος Αλληλεγγύη».

Στόχος είναι να δημιουργηθεί ένας πραγματικά φρέσκος πολιτικός χώρος με νέα πρόσωπα τα οποία θα απαντούν στις αγωνίες κυρίως των απογοητευμένων πολιτών από το υπάρχον πολιτικό σύστημα.

Παράλληλα η Ελένη Θεοχάρους, βρίσκεται σε συζητήσεις με το Κίνημα Οικολόγων, του Γιώργου Περδίκη, όπου και εκεί αναμένονται εξελίξεις.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λιμουζίνα Προεδρικού: Τι πραγματικά ισχύει με τις €595.000-Ερωτήματα για διαρροή «εμπιστευτικού» εγγράφου

Λιμουζίνα Προεδρικού: Τι πραγματικά ισχύει με τις €595.000-Ερωτήματα για διαρροή «εμπιστευτικού» εγγράφου

Μια διαφορετική εικόνα από αυτή που δημιουργήθηκε γύρω από το ποσό των €595.000 για το νέο θωρακισμένο όχημα της Προεδρίας μεταφέρουν έγκυρες πηγές, οι οποίες ξεκαθαρίζουν ότι ούτε αγορά στη συγκεκριμένη τιμή έχει αποφασιστεί, ούτε πρόκειται να προστεθεί ακόμη μία λιμουζίνα στον υφιστάμενο στόλο.