Eπίσπευση των ερευνών για εμβόλιο κατά Ζίκα ζητά η ΕΕ

Eπίσπευση των ερευνών για εμβόλιο κατά Ζίκα ζητά η ΕΕ

Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι έχει καθοριστεί ομάδα εμπειρογνωμόνων που θα εργαστούν με εταιρείες προκειμένου να επισπευστούν οι έρευνες για παρασκευή εμβολίου κατά του ιού Ζίκα.

Ο Οργανισμός κάλεσε τους εμπειρογνώμονες και τις εταιρίες να επικοινωνήσουν μαζί του αν έχουν οποιαδήποτε “ελπιδοφόρα σχέδια” στον τομέα αυτό ή δοκιμάζουν κάποια εμβόλια προκειμένου να διασφαλίσει ότι καμία καθυστέρηση δεν θα παρατηρηθεί στο δρόμο για αντιμετώπιση της νέας ασθένειας.

Πολλές εταιρίες βρίσκονται σε πειραματικά στάδια για το εμβόλιο ωστόσο υπάρχουν τεράστιες δυσκολίες και δεν είναι σίγουρο πότε θα μπορέσουν να το παρασκευάσουν.

ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΚΕΛ – ΑΛΜΑ: Ρήξη με φόντο τη Χαραλαμπίδου και ερωτήματα για το πολιτικό αύριο

ΑΚΕΛ – ΑΛΜΑ: Ρήξη με φόντο τη Χαραλαμπίδου και ερωτήματα για το πολιτικό αύριο

Η αντιπαράθεση ανάμεσα στο ΑΚΕΛ και το ΑΛΜΑ δεν περιορίζεται πλέον σε μια διαφωνία τακτικής. Στο επίκεντρο, βρίσκεται η Ειρήνη Χαραλαμπίδου, όμως το αποτύπωμα της σύγκρουσης φαίνεται να επεκτείνεται ευρύτερα, αγγίζοντας τις μελλοντικές πολιτικές ισορροπίες και κυρίως, τις προσωπικές προοπτικές του Οδυσσέα Μιχαηλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE