Μπήκαν και βγήκαν κύριοι! Θύμα κλοπής 38χρονη στη Λεμεσό

Μπήκαν και βγήκαν κύριοι! Θύμα κλοπής 38χρονη στη Λεμεσό

Θύμα διάρρηξης και κλοπής έπεσε γυναίκα στη Λεμεσό. Όταν επέστρεψε στο σπίτι της το μεσημέρι δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που της συνέβη.

5 χιλιάδες ευρώ και κοσμήματα αξίας περίπου 10 χιλιάδων ευρώ έκαναν φτερά από οικία στην περιοχή Ύψωνα στη Λεμεσό. Όπως κατήγγειλε το απόγευμα της Δευτέρας, (8/2), στην Αστυνομία η 38χρονη ιδιοκτήτρια η κλοπή έγινε μεταξύ των ωρών 8:00 – 14:00.

Οι δράστες παραβίασαν τη κύρια είσοδο του σπιτιού και ακολούθως κατευθύνθηκαν στο υπνοδωμάτιο, όπου ήταν τα χρήματα και τα κοσμήματα.

Η Αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE