Τα χώνει άγρια για το DanSing Κύπριος χορογράφος: «Φτάνει να εξευτελίζετε τους χορούς….κάτσετε σπίτι σας τζιαι κανεί»

Τα χώνει άγρια για το DanSing Κύπριος χορογράφος: «Φτάνει να εξευτελίζετε τους χορούς….κάτσετε σπίτι σας τζιαι κανεί»

Είναι ένα από το πρόσωπα που δεν μασούν τα λόγια τους, λέγοντας πάντα τη γνώμη του, ανεξαρτήτου κόστους και αυτό το έχουμε καταλάβει καλά, τα τόσα χρόνια που βρίσκεται στο χώρο, ως ένας επιτυχημένος χορευτής και χοροδιδάσκαλος.

Ο λόγος για τον Ντίνο Χριστοδουλίδη, ο οποίος με όχι μια, όχι δυο, αλλά με τρεις αναρτήσεις του στο Facebook τα χώνει άγρια σε επαγγελματίες και μη χορευτές για τους οποίους σχολιάζει: «Φτάνει να εξευτελίζετε τους χορούς, αν δεν ξέρετε να χορεύετε, να κάτσετε στο σπίτι σας..»

Oι αντιδράσεις του Κύπριου χορογράφου, που στο παρελθόν συμμετείχε και αυτός με επιτυχία στο DanSing συνεχίστηκαν όταν ο Νίκος Μουρατίδης, επιτέθηκε στον Τζέηκ Αθανασιάδη και του είπε να χαλαρώσει, καθώς ο κριτής κρίνει πολύ αυστηρά τους χορευτές.

 

Χαρακτηριστική ήταν η ανάρτηση του: «Το χειρότερο δε είναι όταν οι κριτές είναι άσχετοι με το αντικείμενο που κρίνουν

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης στέλνει μήνυμα στον Γκουτέρες: «Να συγκαλέσει διευρυμένη διάσκεψη» - Τι ζητά για το Κυπριακό

Χριστοδουλίδης στέλνει μήνυμα στον Γκουτέρες: «Να συγκαλέσει διευρυμένη διάσκεψη» - Τι ζητά για το Κυπριακό

Μήνυμα προς τον ΓΓ των ΗΕ για την ανάγκη να συγκαλέσει μια διευρυμένη διάσκεψη κατά τη διάρκεια της οποίας θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των συνομιλιών από εκεί που είχαν διακοπεί έστειλε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ενώ ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα υπογράμμισε ότι η ΕΕ χρειάζεται μια επανενωμένη Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE