Το Κίνημα ΣΗΜΑΙΑ κατεβαίνει στις βουλευτικές

Το Κίνημα ΣΗΜΑΙΑ κατεβαίνει στις βουλευτικές

Το Κίνημα Σημαία ανακοίνωσε την απόφασή του να διεκδικήσει τις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές με πλήρη ψηφοδέλτια σε όλες τις επαρχίες.

Επικεφαλής του ψηφοδελτίου, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, τίθεται ο πρόεδρος του Κινήματος ΣΗΜΑΙΑ και πρόεδρος του Συνασπισμού Μικρών Επιχειρήσεων και Αυτοεργοδοτουμένων (ΣΥ.Μ.Ε.Α.) Σταύρος Ι. Αλαμπρίτης. Για την Λευκωσία έχουν «κλειδώσει» οι υποψηφιότητες των αντιπροέδρων του Κινήματος Γρηγόρη Σολωμού και Μάρκου Μάρκου, του προέδρου της επαρχιακής επιτροπής Λευκωσίας Ανδρέα Νικολάου, των οικονομολόγων και χρηματοοικονομικών συμβούλων του ΣΗΜΑΙΑ Μαρίνου Χαρίτωνος και Λούκα Στυλιανού καθώς και του προέδρου της επιτροπής Νεολαίας του Κινήματος Άγγελου Χ "Φιλίππου.

Οι διεργασίες για ολοκλήρωση των ψηφοδελτίων για όλες τις επαρχίες συνεχίζονται εντατικά και θα ανακοινωθούν σε εύλογο χρονικό διάστημα, αναφέρεται. Παράλληλα το Κίνημα ανακοίνωσε τη συνεργασία του με το Κοινωνικό Κίνημα ΑΠΟΧΗ. Ο Πρόεδρος του κινήματος ΑΠΟΧΗ Βασίλης Χαπέσιης θα είναι επίσης υποψήφιος για την επαρχία Λευκωσίας στις επικείμενες εκλογές καθώς και άλλα μέλη του Κινήματος τα οποία θα ανακοινωθούν σύντομα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για σχέσεις Κύπρου – Ελλάδας: «Είναι ισχυρότερες από ποτέ προηγουμένως» - Το μήνυμα που στέλνει

ΠτΔ για σχέσεις Κύπρου – Ελλάδας: «Είναι ισχυρότερες από ποτέ προηγουμένως» - Το μήνυμα που στέλνει

Οι σχέσεις Λευκωσίας – Αθήνας, οι σχέσεις της Κυπριακής Κυβέρνησης με την Ελληνική Κυβέρνηση και η σχέση μου με τον Έλληνα Πρωθυπουργό είναι ισχυρότερες από ποτέ προηγουμένως, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.