Ο Έιντε ψάχνει χρηματοδότες για την λύση του Κυπριακού – Τι είπε στο Προεδρικό (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ο Έιντε ψάχνει χρηματοδότες για την λύση του Κυπριακού – Τι είπε στο Προεδρικό (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Γίνεται μια συζήτηση πάνω στην οικονομική πτυχή της λύσης αυτό το διάστημα, όσο ποτέ προηγουμένως, δήλωσε ο Ειδικός Σύμβουλος του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Έσπεν Μπαρθ Έιντε, μετά από συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, σήμερα το πρωί στο Προεδρικό.

Ο κ. Έιντε, απαντώντας σε ερώτηση, είπε ότι αναζητείται ένας συνδυασμός διαφόρων στοιχείων, όπως δωρητών, επενδύσεων του ιδιωτικού τομέα και μια σειρά εργαλείων και εγγυήσεων που μαζί μπορούν να χρηματοδοτήσουν μια ενδεχόμενη λύση του Κυπριακού.

Ο Ειδικός Σύμβουλος, κληθείς να σχολιάσει τα περί μετεξέλιξης της Κυπριακής Δημοκρατίας, παρέπεμψε στο Κοινό Ανακοινωθέν της 11ης Φεβρουαρίου 2014, προσθέτοντας πως αυτό το θέμα δεν είναι κάτι δύσκολο στο τέλος της ημέρας.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κάλεσμα ΠτΔ στους πολίτες να κρίνουν την Κυβέρνηση - «Καινοτόμα πολιτική πράξη»

Κάλεσμα ΠτΔ στους πολίτες να κρίνουν την Κυβέρνηση - «Καινοτόμα πολιτική πράξη»

Την πλατφόρμα diakivernisi.gov.cy καλεί τους πολίτες να επισκεφτούν, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προκειμένου να ενημερωθούν και να κρίνουν τη συνέπεια λόγων και έργων της Κυβέρνησης, σημειώνοντας ότι η κριτική είναι καλοδεχούμενη.

BEST OF TOTHEMAONLINE