Μποζκίρ: Oμοσπονδία με τουρκικές εγγυήσεις θέλει η Αγκυρα

Μποζκίρ: Oμοσπονδία με τουρκικές εγγυήσεις θέλει η Αγκυρα

Επιθυμούμε την επίτευξη μιας λύσης διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας βασισμένη στην πολιτική ισότητα και τη συνέχιση των εγγυήσεων της Τουρκίας, δήλωσε ο Τούρκος Υπουργός ΕΕ Βολκάν Μποζκίρ.

Ο Τούρκος Υπουργός είπε ότι η μεγαλύτερη επιθυμία της Τουρκίας είναι να βρεθεί μια λύση στο Κυπριακό όπως την θέλουν οι Τ/κ και που πάντα στήριζε η Τουρκία. "Ευχόμαστε καλή επιτυχία στους δύο ηγέτες στη λύση αυτού του προβλήματος", ανέφερε, προσθέτοντας ότι η Τουρκία είναι πάντα δίπλα στους Τ/κ.

"Η μεγαλύτερη ευχή μας είναι ενώ από τη μια συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις από την άλλη να υπάρξει ανάπτυξη στο νησί και να έχει καλύτερους οικονομικούς όρους", το ψευδοκράτος, είπε. 

ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Στην Κύπρο πριν το τέλος του μήνα αναμένεται να έρθει η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι στην παρουσία της θα πρέπει να γίνει κοινή συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE