LIFESTYLE

Σκληρή κριτική Κύπριου δημοσιογράφου στην Βασιλική Χατζηαδάμου: «Η εκπομπή της θυμίζει νηπιαγωγείο, έριξε το επίπεδο στα βάθη»

Σκληρή κριτική Κύπριου δημοσιογράφου στην Βασιλική Χατζηαδάμου:  «Η εκπομπή της θυμίζει νηπιαγωγείο, έριξε το επίπεδο στα βάθη»

Πρόκειται για έναν από τους πιο γνωστούς και καταξιωμένους Κύπριους δημοσιογράφους. Άλλωστε και η πορεία του στο ΡΙΚ εδώ και 30 χρόνια δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης γύρω από τις γνώσεις του αλλά και τις εμπειρίες του στα τηλεοπτικά και όχι μόνο δρώμενα.

Ο λόγος για τον Κώστα Γεννάρη, που μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook για πρώτη φορά, αποφασίζει με την «πένα» να κατακεραυνώσει την Βασιλική Χατζηαδάμου, την οποία όπως γράφει εκτιμά ιδιαίτερα και θεωρεί ότι αδικεί τον εαυτό της παρουσιάζοντας το «Ζήσε το»

Όπως ο ίδιος υποστηρίζει έχει ρίξει το επίπεδο στα βάθη, ενώ υποτίμησε και αδίκησε τον εαυτό της, καθώς έχει πολλά να προσφέρει στην παράδοση. Όσο για την εκπομπή της την θεωρεί…αυλή νηπιαγωγείου με αππωμένα κοριτσόπουλα!

Εννοείται πως ο Κύπριος δημοσιογράφος έγραψε τα πιο κάτω, καλόπιστα και όχι για να στεναχωρήσει ή να προσβάλει την Βασιλική Χατζηδάμου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΥΣΤΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥ

Επειδή επιμένω να λέω τη γνώμη μου, θα στρέψω την προσοχή μου στην Βασιλική Χατζηαδάμου. Στο ΡΙΚ αδικήθηκε από το ίδιο το σύστημα που λειτουργεί εκεί. Όπως αδικήθηκε και ο Κούλης. Αποφάσισε να φύγει και να αναλάβει απογευματινή εκπομπή στο Σίγμα. Και αδίκησε τον εαυτό της διπλά.

Θεωρώ την Βασιλική αξιόλογο πλάσμα με πολλά να μπορεί να προσφέρει στον πολιτισμό, ιδιαίτερα σε ότι αφορά την παράδοση. Υποτίμησε δυστυχώς αυτή την δυνατότητας της. Και παρασύρθηκε σε μια εκπομπή που στην καλύτερη περίπτωση θυμίζει αυλή νηπιαγωγείου, με αππωμένα κοριτσόπουλα να έχουν ξεθαρρέψει και να νομίζουν ότι έχουν κιόλας μετατραπεί σε αστέρες της τηλεόρασης, αυτό που λένε, "τηλεπερσόνες" και ένα νεαρό που δεν ξέρει τι είναι και μοναδική του επιθυμία είναι να εισπράξει χειροκροτήματα επιδοκιμασίας με τις ανοησίες που λέει. Αδίκησε τον εαυτό της και έριξε το επίπεδο της στα βάθη.

Δεν το είχε ανάγκη. Κάποια στιγμή θα ερχόταν και η αναγνώριση. Και θα παρέμενε ένα όνομα και θα προστάτευε και την προσωπικότητα της και την ταυτότητα της. Κρίμα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Kαιρός: Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top