Τρελάθηκαν οι συνεργάτες της Αριστοτέλους! Κυκλοφορούν στο Mega με ξανθές περούκκες! (ΦΩΤΟ)

Τρελάθηκαν οι συνεργάτες της Αριστοτέλους! Κυκλοφορούν στο Mega με ξανθές περούκκες! (ΦΩΤΟ)

Ποιον παριστάνουν;

Ο Τάσος Ευαγγέλου, η Βαρβάρα Γεωργίου, ο Χάρης Παπαθεοχαρους και η Χριστιάνα Αντωνίου πόσταραν μια φωτογραφία τους στο instagram, όπου φορούν και οι 4 ξανθές περούκκες. 

Ο λόγος είναι ότι με αυτόν τον τρόπο θα υποδεχτούν την τηλεοπτική Μαίρη, που τόσο πετυχημένα υποδύεται η Ξένα Κωνσταντινίδου στην σατιρική εκπομπή του Mega «Φακάτε Τους». 

Στην έναρξη του «Για Σένα» εμφανίστηκαν και πάλιν με ξανθές περούκκες. Μόνο που αυτή τη φορά φορούσε και η Αριστοτέλους μια στο κεφάλι της. Όπως είπε on air «Ο καλύτερος τρόπος να υποδεχτούμε την Μαίρη...».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος συνεχίζει την ανοδική της πορεία» - Αναβάθμιση της προοπτικής από τη DBRS

ΠτΔ: «Η Κύπρος συνεχίζει την ανοδική της πορεία» - Αναβάθμιση της προοπτικής από τη DBRS

Σε θετική από σταθερή αναθεώρησε την προοπτική της Κυπριακής Δημοκρατίας ο διεθνής οίκος αξιολόγησης Morningstar DBRS, διατηρώντας παράλληλα την πιστοληπτική αξιολόγηση της χώρας στη βαθμίδα «A».