Τρελάθηκαν οι συνεργάτες της Αριστοτέλους! Κυκλοφορούν στο Mega με ξανθές περούκκες! (ΦΩΤΟ)

Τρελάθηκαν οι συνεργάτες της Αριστοτέλους! Κυκλοφορούν στο Mega με ξανθές περούκκες! (ΦΩΤΟ)

Ποιον παριστάνουν;

Ο Τάσος Ευαγγέλου, η Βαρβάρα Γεωργίου, ο Χάρης Παπαθεοχαρους και η Χριστιάνα Αντωνίου πόσταραν μια φωτογραφία τους στο instagram, όπου φορούν και οι 4 ξανθές περούκκες. 

Ο λόγος είναι ότι με αυτόν τον τρόπο θα υποδεχτούν την τηλεοπτική Μαίρη, που τόσο πετυχημένα υποδύεται η Ξένα Κωνσταντινίδου στην σατιρική εκπομπή του Mega «Φακάτε Τους». 

Στην έναρξη του «Για Σένα» εμφανίστηκαν και πάλιν με ξανθές περούκκες. Μόνο που αυτή τη φορά φορούσε και η Αριστοτέλους μια στο κεφάλι της. Όπως είπε on air «Ο καλύτερος τρόπος να υποδεχτούμε την Μαίρη...».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανακοινώνει αποφάσεις για τις πυρκαγιές τα επόμενα 24ωρα ο ΠτΔ - Μελετά τις εκθέσεις

Ανακοινώνει αποφάσεις για τις πυρκαγιές τα επόμενα 24ωρα ο ΠτΔ - Μελετά τις εκθέσεις

Εντός των επόμενων 24ωρων ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης θα προβεί σε ανακοινώσεις για τα επόμενα βήματα, μετά και τη λήψη των σχετικών εκθέσεων αναφορικά με τις  καταστροφικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, όπως ο ίδιος ανέφερε απόψε.

BEST OF TOTHEMAONLINE