Ο Κώτσιος τους «ένωσε»! Τον αποχαιρέτησαν ΑΕΛ και Απόλλωνας

Ο Κώτσιος τους «ένωσε»! Τον αποχαιρέτησαν ΑΕΛ και Απόλλωνας

Τι σημασία έχει ποια ομάδα υποστήριζε ο άτυχος νέος, η πράξη των οπαδών και των δυο Λεμεσιανών ομάδων μας συγκίνησε

Είναι πραγματικά συγκινητικό όταν οι οπαδοί αφήνουν πίσω την αντιπαλότητα των 90 λεπτών μπροστά στο ανθρώπινο πόνο και την απώλεια μιας ζωής. Σίγουρα άλλωστε ο 17χρονος Κωνσαντίνος Νικολάου, είχε φίλους και από τους «μπλέ» και από τους «γαλαζοκίτρινους»

Σήμερα λοιπόν στον αγώνα ΑΕΛ – Απόλλων για τους «8» του κυπέλλου ο θάνατος του νεαρού μοτοσικλετιστή «ένωσε» τις δυο κερκίδες που ανήρτησαν πανό για το χαμό του ευχόμενοι «Καλό ταξίδι»

Τέτοια θέματα πρέπει να αναδεικνύονται καθώς στέλνουν τα σωστά μηνύματα στην κοινωνία και μπράβο στις δυο κερκίδες για την πράξη τους. Πάνω απ’ όλα η ανθρώπινη ζωή, πάνω απ’ όλα ο φίλος τους Κώτσιος που αύριο θα πουν το τελευταίο αντίο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οι έξι υποψήφιοι του ΑΚΕΛ για την επαρχία Λάρνακας- Ολοκληρώθηκε η Επαρχιακή Συνδιάσκεψη

Οι έξι υποψήφιοι του ΑΚΕΛ για την επαρχία Λάρνακας- Ολοκληρώθηκε η Επαρχιακή Συνδιάσκεψη

Η Επαρχιακή Εκλογική Συνδιάσκεψη του ΑΚΕΛ Λάρνακας που πραγματοποιήθηκε απόψε, εξέλεξε τους έξι υποψήφιους και υποψήφιες του ΑΚΕΛ-Αριστερά-Κοινωνική Συμμαχία, για την επαρχία, ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE