Ορόκλινη: Περίεργη κλοπή 8.200 ευρώ από ταμπλό αυτοκινήτου

Ορόκλινη: Περίεργη κλοπή 8.200 ευρώ από ταμπλό αυτοκινήτου

Χρηματικό ποσό ύψους 8.200 ευρώ που ήταν φυλαγμένα στο ταμπλό αυτοκινήτου στην Ορόκλινη, έκλεψαν άγνωστοι χωρίς ωστόσο η Αστυνομία να εντοπίσει οποιαδήποτε ίχνη παραβίασης του οχήματος.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, λίγο μετά τις τρεις χθες το μεσημέρι καταγγέλθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Ορόκλινης από άνδρα ηλικίας 48 χρόνων από την Ορόκλινη ότι μεταξύ των ημερομηνιών 9 – 10 Φεβρουαρίου, άγνωστος ή άγνωστοι έκλεψαν από το ταμπλό  του αυτοκινήτου του το συνολικό ποσό των 8.200 ευρώ.

Σύμφωνα με την καταγγελία τα χρήματα ήταν φυλαγμένα σε νάιλον σακούλι και τοποθετημένα σε φάκελο ασφαλείας στο ταμπλό του αυτοκινήτου μαζί με άλλα έγγραφα.

Μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Ορόκλινης μετέβησαν στο χώρο όπου βρισκόταν το αυτοκίνητο το οποίο ελέγχθηκε, αλλά δεν φέρει οποιαδήποτε ίχνη παραβίασης.

Ο ιδιοκτήτης του οχήματος ανέφερε στην Αστυνομία ότι δεν υποψιάζεται κανένα για την κλοπή. Το αυτοκίνητο δεν καλύπτεται από ασφάλεια έναντι κλοπής.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης: Η αντεπίθεση, η αμφισβήτηση και η ανάγκη για θεσμική κάθαρση- Η Αρχή κατά της διαφθοράς και ο λαϊκισμός

Νίκος Αναστασιάδης: Η αντεπίθεση, η αμφισβήτηση και η ανάγκη για θεσμική κάθαρση- Η Αρχή κατά της διαφθοράς και ο λαϊκισμός

Με μία εκτενή και προσεκτικά δομημένη διάσκεψη Τύπου, πλαισιωμένος από τους δικηγόρους του, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης επιχείρησε να δώσει τη δική του απάντηση στα ευρήματα της Αρχής κατά της Διαφθοράς. Ωστόσο, πέρα από την απόρριψη των ισχυρισμών που τον αφορούν, το βασικό μήνυμα που θέλησε να στείλει ήταν ένα: Η υπόθεση πρέπει να οδηγηθεί σε ανεξάρτητη ποινική διερεύνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE