Μετά από 10 μήνες σχέσης Κύπρια επώνυμη φωτογραφίζεται με τον αγαπημένο της! (ΦΩΤΟ)

Μετά από 10 μήνες σχέσης Κύπρια επώνυμη φωτογραφίζεται με τον αγαπημένο της! (ΦΩΤΟ)

Και εξηγεί πώς έγιναν ζευγάρι μετά από δύο βδομάδες γνωριμίας...

Ο λόγος για την... Μαριάντα Πιερίδη, που φωτογραφήθηκε με τον σύντροφό της, Δημήτρη Κατριβέση και μίλησαν για τη σχέση τους.

Ο Δημήτρης Κατριβέσης είπε στο περιοδικό ΕΓΩ : «Γίναμε ζευγάρι έπειτα από δύο βδομάδες γνωριμίας και επειδή ο έρωτας περνά από το στομάχι, ξεκίνησα την πολιορκία με το φαγητό. Τη ρώτησα ποιο είναι το άρωμά της και δημιούργησα ένα γλυκό με τη γεύση του αρώματός της. Είναι υπέροχος άνθρωπος η Μαριάντα».

Η Μαριάντα Πιερίδη αναφέρθηκε στη σχέση του γιου της με το σύντροφό της: «Ο Νικόλας υποδέχθηκε μια χαρά τον Δημήτρη. Αγαπιούνται, παίζουν πολύ, είναι μαζί... έχω βρει έναν άνθρωπο που με κάνει να αισθάνομαι ηρεμία. Ο Δημήτρης, αγαπά το γιό μου σαν παιδί του».


 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φονική πυρκαγιά: Στα χέρια Χριστοδουλίδη οι εκθέσεις - Στη δημοσιότητα το συντομότερο

Φονική πυρκαγιά: Στα χέρια Χριστοδουλίδη οι εκθέσεις - Στη δημοσιότητα το συντομότερο

Επιδόθηκαν αργά την Παρασκευή οι εκθέσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του Τμήματος Δασών, της Πολιτικής Άμυνας και της Αστυνομίας, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, σε σχέση με τις φονικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου.