VIDEO: Κρίσιμη η επόμενη εβδομάδα για το Κυπριακό – Σειρά από επαφές και συναντήσεις θα έχει ο ΠτΔ
Κρίσιμη χαρακτηρίζεται η επόμενη εβδομάδα όσον αφορά το Κυπριακό, με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη να έχει γεμάτη ατζέντα επαφών.

Σε σημερινή ανακοίνωση της, η Europa Donna Κύπρου καταδικάζει συμπεριφορές που καταπατούν τα δικαιώματα για επιστροφή στην εργασία των ασθενών και που πληγώνουν κατάφορα την αξιοπρέπεια τους.
Χαιρετίζει, παράλληλα, τους εργοδότες που προσφέρουν εργασία και στηρίζουν μέσα σε ένα θετικό εργασιακό περιβάλλον όσους από τους εργαζόμενους τους επιθυμούν να επιστρέψουν στην εργασία τους μετά από τις θεραπείες τους.
Γι’ αυτό τον λόγο, η Europa Donna Κύπρου αναφέρει ότι θα ζητήσει συνάντηση με την Υπουργό Εργασίας Ζέτα Αιμιλιανίδου, για να συζητηθούν προτάσεις στο δικαίωμα ασθενών στην εργασία.
«Γιατί υπάρχει ζωή μετά τον καρκίνο», καταλήγει.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




