LIFESTYLE

Άντρη Αναστασιάδη: Φωτογραφίζεται με τα 4 της εγγόνια και μιλά για το «γλυκόπικρο της ταξίδι»!(ΦΩΤΟ)

Άντρη Αναστασιάδη: Φωτογραφίζεται με τα 4 της εγγόνια και μιλά για το «γλυκόπικρο της ταξίδι»!(ΦΩΤΟ)

Η Πρώτη Κυρία της Κυπριακής Δημοκράτιας άνοιξε το σπίτι της, αλλά και την καρδιά της...

Έχοντας δίπλα της τα τέσσερα εγγόνια της, τον Άντη, την Νίκολα (παιδιά της Έλσας), τον Γιώργο και τον Νίκο (παιδιά της Ινώς) τα οποία γέμιζαν το χώρο με τα χαμόγελα και τη ζωηράδα τους, η Πρώτη Κυρία άνοιξε την πόρτα του σπιτιού της και υποδέχτηκε το περιοδικό Hello! για μια φωτογράφηση και συνέντευξη που θα δείτε στο καινούργιο τεύχος του περιοδικού, που κυκλοφορεί το ερχόμενο Σάββατο με τον Φιλελεύθερο. 

Στη συνέντευξη της η Άντρη Αναστασιάδη, σύμφωνα με το like.com, μίλησε για ανθρώπινες στιγμές, για το γλυκόπικρο ταξίδι της ζωής όπως το χαρακτήρισε, αναφέρθηκε στη σχέση με τις κόρες της, το χρόνο που αφιερώνει στα εγγόνια της, για πράγματα που κάνει όταν είναι απλά μητέρα, σύζυγος και γιαγιά, ακόμα και για τα παιδικά της χρόνια, τους γονείς της, τις πιο δυνατές στιγμές χαράς, αλλά και λύπης στη ζωή της. Παράλληλα, βέβαια, μίλησε και για όλα όσα απορρέουν μέσα από τον ρόλο της ως Πρώτη Κυρία της χώρας. Το πολύπλευρο κοινωνικό έργο, την πρόσφατη βράβευση της στην Αμερική και τις ελπίδες που έχει για το αύριο.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top